Hvad anvendes Naproxen 500 mg til?

Hvad anvendes Naproxen 500 mg til?

Naproxen, også kendt som Naproxen Sodium, er nok mest kendt af over-the-counter mærket Aleve. Det er et ikke-steroidalt antiinflammatorisk lægemiddel, der almindeligvis betegnes som et NSAID. Lægemidlet er tilgængeligt i højere doser end det kan findes over disken, men kun med et lægemiddelpræparat skrevet af en læge.

Smertebehandling: Naproxen 500 Milligram

Naproxen er ofte ordineret til behandling af mild til moderat smerte, der kommer fra symptomer pĂĄ tendonitis, reumatoid arthritis, slidgigt, ankloserende spondylitis og akut gigt, blandt andre tilstande.

Over-the-Counter Naproxen 500 Milligram

Naproxen, der er til rĂĄdighed over disken, er indiceret til midlertidigt at lindre mindre smerter og smerter fra hovedpine, muskelsmerter, rygsmerter, arthritis, tandpine og menstruationskramper.

Naproxen 500 milligram: Feberreduktion

Naproxen kan også fungere som feberreducer. Aleve eller andre mærker af Naproxen, der er tilgængelige over disken, kan bruges til midlertidig reduktion af feber.

Naproxen 500 Milligram og Ungarn

Juveniler kan ordineres Naproxen til forhold som juvenil reumatoid arthritis; Imidlertid indgives lægemidlet i meget mindre doser.

500 milligram

En dosis på 500 mg (mg) Naproxen ordineres normalt til behandling af smerte, især fra senititis, bursitis, slidgigt, reumatoid arthritis og ankyloserende spondylitis hos voksne.

Del:
Kommentarer