Hvad anvendes Medicine Hydroxyzine Pam 25 mg til?

Hvad anvendes Medicine Hydroxyzine Pam 25 mg til?

Hydroxyzinpamoat er den aktive ingrediens, der findes i et lægemiddel, der almindeligvis henvises af dets varemærke Vistaril. Lægemidlet, der oprindeligt blev frigivet som et antihistamin, bruges nu også som et mildt beroligende middel til at behandle problemer, herunder søvnløshed, angst, kløe, udslæt, nervøsitet, humørsygdomme og demens. Det er også nogle gange foreskrevet at hjælpe narkotika arbejde mere effektivt.

Histoire af Hydroxyzine Pam

Hydroxyzine pamoate blev skabt i 1950'erne som et antihistamin. Det begyndte at blive dispenseret i 1956 og behandlede effektivt kløe, udslæt og andre allergiske reaktioner. I USA kræver lægemidlet en recept, da det er en potent antihistamin. Flere år efter, at den blev oprettet, begyndte stoffet at blive testet i forsøg til behandling af humørsygdomme såvel som angstrelaterede symptomer. Ligesom andre antihistaminer har den en beroligende virkning og blev snart godkendt og markedsført til behandling af angst.

De to former for hydroxyzin

Hydroxyzin er tilgængelig i to former. Den første form er hydroxyzinpamoat, det andet hydroxyzinhydrochlorid. Forskellen mellem de to er kombinationen af ​​forskellige salte til at skabe forskellige medikamenter, selv om deres aktive forskelle er slanke.

Anvendelser af stoffet

Hydroxyzinpamoat anvendes ikke kun som en potent antihistamin, men som en kvalme reducer kan opiod potentiator (hvilket betyder lægemidlet hjælpe visse opiod smerte relievers arbejde i kroppen) og en søvn hjælp og beroligende middel hos patienter, der kan være tilbøjelige til afhængighed. Selv om det har ligheder (men ikke så stærke) til stærkere søvnhjælpemidler som benzodiazepam, er lægemidlet mindre indiceret for afhængighed. Medikamentet er faktisk godkendt til at blive brugt op til tre gange om dagen.

Vistaril: Antihistamin

Vistaril er en ekstremt effektiv antihistamin. Det er videnskabeligt bevist at lindre kløe og udslæt på grund af allergier. Ligesom Benadryl blokerer stoffet histaminer, selvom Vistaril gør det meget mere, og kræver dermed en recept. Patienter, der tager denne antihistamin, har også oplevet følelser af sedation og hjælper med deres kvalme, som stoffet nu også er foreskrevet.

Vistaril versus benzodiazepam

Benzodiazepam er den mest effektive behandling af søvnløshed, angst og nervøsitet. Disse stoffer omfatter Xanax, Ativan og Restoril. Det største problem med disse lægemidler er, at de er depressive stoffer i centralnervesystemet og er yderst vanedannende både fysisk og psykologisk. Behovet for et lægemiddel til effektivt at behandle søvnløshed og angstrelaterede symptomer var fremtrædende, og Vistaril viste sig at være en kompetent kandidat. Det efterligner effekten af ​​benzodiazepamerne, men er ikke fysisk vanedannende. Som med alle medikamenter kan patienten dog udvikle en tolerance over for lægemidlet, og dens effektivitet vil uden tvivl falde med daglig brug.

Hydroxyzine Pam, en oversigt

Til sidst er hydroxyzine pam tilgængeligt i to doser, 25 milligram og 50 milligram. Dosis bestemmes afhængigt af, hvad lægemidlet anvendes til. Til allergiske reaktioner, angst og postoperation kan lægemidlet tages sikkert op til tre gange om dagen i begge doser. Til søvn skal dosen på 25 mg kun tages om natten og kan fordobles, hvis din læge føler at du kan tolerere det. De mange anvendelser af dette lægemiddel har vist sig at være et aktiv for det medicinske samfund. Som med enhver medicin er det afgørende, at patienten følger lægens ordrer og forbliver på den angivne dosis, med mindre andet er angivet.

Del:
Kommentarer