Hurtige måder at slippe af med feberblærer med peroxid

Hurtige måder at slippe af med feberblærer med peroxid

Feberblærer er også kendt som forkølelsessår. De er forårsaget af herpes simplex virus. Denne virus forbliver i din krop i hele dit liv og forårsager feberblærer at briste flere gange om året. Hvis du har feberblister, skal du arbejde på at slippe af med det, fordi feberblærer er smitsom. Pas på ikke at berøre feberblærerne, og sørg for at vaske dine hænder regelmæssigt, så du ikke spredes denne virus.

Forberedelse

Rengør området, inden du bruger peroxidet på din feberblister. Våd en vaskeklud med varmt vand og tør det hele over dit ansigt. Påfør nogle ansigts sæbe ved at gnide sæbe i dit ansigt i små cirkler med vaskekluden. Skyl vaskekluden ud og genvåd. Skyl nu dit ansigt med vaskekluden og klapp tørret med et håndklæde. Placer både vaskekluden og håndklædet i vaskemaskinen, så du ikke spreder herpes simplexvirus til andre i dit hjem.

Peroxid

Hæld noget peroxid i en skål og sæt et par bomuldskugler i den for at suge. Når du har renset dit ansigt, skal du tage en af ​​disse bomuldskugler og bruge den på din feberblister. Bare tør det frem og tilbage over feberblæren et par gange. Peroxidet vil tørre feberblæren op, så den går væk. Feberblærer trives i fugtige omgivelser. Ved at bruge peroxidet tørrer du op i området og fjerner fugtigheden, som feberblæren skal overleve. Påfør peroxid bomuldskugler tre til fire gange om dagen, indtil dine feberblærer er væk. Brug ikke dine hænder til at anvende peroxidet til din feberblister, da dette kan sprede viruset.

Peroxidpasta

En anden måde at administrere peroxid på en feberblister er at lave en pasta ud af peroxid og aspirin. Kryd op to aspiriner og læg pulveret i en lille skål med 1 tsk. af hydrogenperoxid. Bland det sammen, indtil du får en pasta. Brug en vatpind til at påsætte pastaen til dit kolde ømme. Lad det stå i to til tre minutter. Længere kan faktisk forårsage en forbrænding til din hud. Gør dette en gang hver dag. Igen må du ikke bruge dine hænder til at anvende denne pasta til din feberblister.

Del:
Kommentarer