Hududslæt fra alkoholisme og leversygdom

Hududslæt fra alkoholisme og leversygdom

Alkoholisme forĂĄrsager leverabnormiteter, og dens fremgang forĂĄrsager leversygdom, som pĂĄvirker andre organer i kroppen, herunder huden.

Alkohol og leveren

Leveren er afgørende for total krops sundhed og udfører over 400 funktioner om dagen, ifølge University of Southern California's Department of Surgery. En af hovedfunktionerne er afgiftning af kroppen, og den er ansvarlig for at metabolisere alkohol, og dermed dens ekstreme sårbarhed overfor alkoholmisbrug. En beskadiget lever kan ikke beskytte kroppen mod andre virkninger af alkohol.

Rød hudbetændelse

Fordi en unormal lever ikke kan fjerne toksiner og affald ordentligt, ikke kan bevare eller distribuere vitaminer og næringsstoffer korrekt og ikke metaboliserer fedt eller sukker korrekt til normal blodcirkulation, forekommer synlige hudpåvirkninger af rødme og betændelse. Disse virkninger er almindelige på palmer og såler.

kløe

Kløende hud, eller pruritis, er en konsekvens af tunge drikke- og leversygdomme. Dette skyldes dehydrering og tørhed, dårlig blodcirkulation og dannelse af fedtklemmer i huden på grund af leverens manglende evne til at metabolisere fedt korrekt.

Hives

Alkoholisme og leverfunktion påvirker nervesystemet, overopheder kroppen og påvirker det normale blodsukkerniveau, hvilket ofte resulterer i elveblest. Hives er røde, humpede udslæt, der kommer og går i varierende længder af tid og ofte vises på de mest følsomme områder af huden, såsom bryst og underarm.

Flush Facial Skin

Et skyllet ansigtsudseende er almindeligt for tunge drivere og især dem med leversygdom, fordi huden udviser flere brudte kapillærer og blodkar. Dette skyldes, at blodet mangler næringsstoffer og ilt og "når ud" på overfladen af ​​huden.

Gulsot

Gulsot er en anden effekt af alkoholisme og leversygdom og er karakteriseret ved gul hud.

Del:
Kommentarer