Honda XR70 Information

Honda XR70 Information

Honda XR70 er en motorcykel, der anvendes til motocross, som er en dirt-racing sport. Honda er en velkendt fabrikant af motorcykler, og denne model siges at være den bedste cykel til begyndere.

Historie

Oprettet i slutningen af ​​1990'erne, er den red-trimmede motorcykel en off-road mini cykel. I alt fire modeller er blevet frigivet. Det er en motorcykel, der er mere ryttervenlig end XR50, som også blev fremstillet under samme tid som XR70.

XR70 Model

Årsagen til, at XR70 er god for begyndere er, fordi den ikke har en kobling. Motoren er en enkelt cylinder, tre-trins cykel med fire slag. Gennem årene har Honda lavet små ændringer på cyklen, herunder større brændstofkapacitet og større forskydning.

Sikkerhed

Fordi motorcyklen er bygget til begyndere og er en traditionel terrængående cykel, er det en ret sikker cykel. Motoren er mere en fritidsmotor end en ægte racermotorcykel.

tilgængelighed

Fordi denne motorcykel ikke længere fremstilles, kan den kun videresælges som en brugt cykel. Tjek Craigslist, Ebay eller en brugt motorcykelleverandør i dit område. Prisen på motorcyklen afhænger af dens tilstand.

Vedligeholdelse

Når cyklen har brug for vedligeholdelse eller reparation, tag det til en mekaniker, der arbejder på motocross cykler. Honda-specialister er også gode, fordi de er vant til at arbejde på disse typer motorcykler og nemt kan få reservedele. Normalt er den første del, der skal gå, gasregulatoren, så når du tager den ind for en regelmæssig checkup, sørg for at få dem til at kontrollere tilstanden af ​​gasregulatoren.

Del:
Kommentarer