Home Remedy for Chigger Repellant

Home Remedy for Chigger Repellant

Chiggers er larven af ​​flere typer mider, der angriber alle hvirveldyr undtagen fisk. De voksne er herbivorer, der foder af næringsstoffer i jorden. Men den umodne larve føder på hudceller ved at injicere et enzym i hudcellen, der opløser cellen, så de kan forbruge det.

Symptomer

Når en person er opmærksom på en chigger's tilstedeværelse, er skabelsen langt væk. Det eneste bevis på, at en chigger har været der er en rød bump og en vedvarende kløe. Da chiggeren har en meget delikat mund, kan den kun gennembore huden, hvor den er tynd eller langs folder. Det er derfor, at de fleste chigger bites synes at forekomme omkring ankler, knæets ryg og bælte.

Forebyggende adfærd

For at undgå chigger bites, skal du bære lange ærmer, bukser og sokker, når du er udendørs. Da en chigger normalt vil vente en time før fodring, kan du også skære ned på chiggerbid ved at bade i varmt vand efter at komme ind udefra. Hvis et bad ikke er en mulighed, kan du løsne chiggers, før de begynder at fodre ved at gnide med en klud eller et håndklæde. En forsigtig gnidning er alt, hvad der kræves for at løsne en chigger. For at holde chiggers ud af din gård, fjern enhver børste eller andre levesteder, som chiggers synes at foretrække.

Home Repellants

Det mest effektive afstødningsmiddel til chiggers er svovl. Chiggers hader lugten af ​​svovl, og undgå områder, hvor den er blevet placeret. Du kan købe pulveriseret svovl på de fleste apoteker. Støv det på ærmerne på dit tøj, sokker og sko for at afvise chiggers. Hvis du går i skoven, kan du blande et kropspulver med halvt svovl, halvtalcumpulver og gnide det over dine ben, arme og talje. Du kan også lægge den i en pudebetræk og trække den over dit græsplæne for at sejre på området for børn der kan spille der. Da nogle mennesker er allergiske overfor svovl, er flere naturlige planter, herunder bjergmynte pennyroyal og kamfer, også effektive. Imidlertid bør gravide aldrig bruge olie af pennyroyal.

Itch Remedy

Den kløe, der udvikler sig fra en chigger bid, er ikke i reaktion på chiggeren. En chigger's spyt dræber celler og får dem til at hærde ind i et rørlignende stylostom, som chiggeren drikker fra som et halm. Kløe og hævelse er faktisk en allergisk reaktion på tilstedeværelsen af ​​stilostomet i kroppen. Jo længere en chigger skal fodre, jo dybere stylostom vokser og jo mere det klør. For at kontrollere kløen, prøv at drikke en urte te med antihistamin egenskaber som kamille. Kamille og andre urte-antihistaminer kan også være nyttige til at skære ned kløe, når de tilsættes til et bad eller påføres direkte på kløften som en teposepultice.

Del:
Kommentarer