Home Remedy for Cherry Angiomas

Home Remedy for Cherry Angiomas

Kirsebær angiomer er en ikke-smitsom hudstilstand karakteriseret ved små røde pletter, der vises på overfladen af ​​huden, hvor som helst på kroppen, normalt hos middelaldrende eller ældre voksne. Det er uklart, hvad der forårsager kirsebær angiomer, selvom god hudpleje og diætændringer kan bidrage til at forhindre den fremtidige udvikling af disse væksthovedudvidelser. Kirsebær angiomer er harmløse og ikke-cancerøse, men kan være kosmetisk uinteressant.

Sandeltræpasta

Sandeltræ er en almindelig hjemmehjælp for hudproblemer. Dette middel kan bruges til at holde huden naturligt kimfri, renset og fugtet. Kirsebær angiomer kan reduceres i udseende ved at holde huden porer rene og unclogging olier fra huden.

Lav et parti af denne hudbehandling ved at blande 5 spiseskefulde gurkemejepulver og 5 spiseskefulde sandeltræpulver med nok rosevand til at lave en pasta. Påfør pastaen til hudområder, der har kirsebær angiomer og skyl det af efter 30 minutter.

Kosttilpasninger

Hududseende kan forbedres ved at undgå usunde og stegte fødevarer som pommes frites. Introduktion til yderligere indtag af friske frugter og grøntsager tilføjer også vigtige vitaminer, der fremmer sund hud. At drikke mindst otte glas om dagen hjælper med at fjerne toksiner fra kroppen, som kan blive fanget under huden og tilstoppe porerne.

Vitaminer A og E er kendt for at forbedre hudforholdene og bør tages som kosttilskud for at opretholde en sund hud.

Hvornår skal du ringe til en læge

Blødning eller forandring i udseende kræver en læge til vurdering. Du kan også overveje at søge hjælp fra en læge, hvis kirsebær angiomer ikke forsvinder alene. En sundhedspersonale kan fjerne kirsebær angiomer ved kirurgi, frysning (kryoterapi) eller brænding (elektrokirurgi). Laser behandling er også tilgængelig; det medfører, at hudhud bliver mindre rødt med det samme. Scabs danner over kirsebær angiomaerne, men falder efter et par dage.

Del:
Kommentarer