Home Remedies for børn med en UTI

Home Remedies for børn med en UTI

Urinvejsinfektioner eller UTI'er er smertefulde infektioner i blæren, urinrøret, urinledere eller nyrer. Mild infektioner kan behandles hjemme, men du bør altid søge råd fra en læge i tilfælde af et barn, fordi en infektion, som spredes til nyrerne, kan forårsage permanent skade.

Angrege infektionen

For at slippe af med en infektion forårsaget af bakterier i urinvejene, bør dit barn drikke eller spise noget, der vil dræbe bakterierne. Men du vil sørge for, at uanset barnets drikkevarer er blid på resten af ​​kroppen. Med alle disse behandlinger bør du give dit barn masser af vand at drikke for at fortynde urinen og hjælpe med at skylle ud bakterier.

Den første metode er at give dit barn en 1/2 tsk. af bagepulver i et fuldt glas vand. Bagepulveret vil hjælpe med at dræbe bakterierne i urinvejen. Denne løsning er mild på et barns mave, og han vil sandsynligvis ikke smage den lille mængde af sodavand i vandet. Det vil dog nok tage flere glas af denne løsning for at dræbe størstedelen af ​​bakterierne.

Måske er den mest populære løsning for at slippe af med en UTI at drikke tranebærsaft. Det er rigtigt, at tranebærsaftens surhed vil dræbe bakterierne i urinvejen, men det kræver en del saft at gøre dette. Bekymringen er, at de fleste tranebærjuice, som børn kan lide at drikke, faktisk er juice-cocktails, som indeholder enorme mængder sukker. Hvis du giver dit barn for meget juicecocktail, kan sukkerindholdet faktisk gøre mere skade end godt. De fleste børn vil dog ikke frivilligt drikke den usødede version af tranebærsaft. Så selvom dette kan være den mest populære løsning, er det ofte ikke det bedste for børn.

Yoghurt er en anden måde at slippe af med barnets infektion. Kulturen i yoghurt hjælper med at bekæmpe bakterierne i urinvejen og genoprette normal urinfunktion. Sørg for at yoghurt du køber indeholder levende eller aktive kulturer, og at den er lav i sukker. I modsætning til lavt sukker tranebærsaft vil de fleste børn spise yoghurt, der er lavt sukker, fordi frugten i det søder det naturligt.

Lette symptomer

Mens du hjælper dit barns krop til at angribe infektionen, er det sandsynligt, at hun stadig vil opleve sådanne ubehagelige symptomer som mavesmerter og smertefuld og hyppig vandladning. Lad dit barn have slidstærke, komfortable bukser, såsom sved eller pyjamas, mens han oplever symptomer. Stramme bukser øger smerte og kan faktisk nedsætte helbredelsen.

For at lette mavesmerter, læg en varm vandflaske eller varm komprimering på dit barns underliv. Dette afslapper musklerne, som også kan hjælpe med at lindre smerter, mens de urinerer. Du kan også gnide te træ, røgelse eller æteriske æteriske olier på dit barns underliv for at opnå den samme muskelafslappende effekt.

Lad dit barn hvile, mens kroppen kæmper for infektionen, især hvis hun oplever en lav feber. Gør hende så behageligt som muligt. Ved korrekt behandling skal UTI-symptomer falde inden for en dag eller to.

Del:
Kommentarer