Hjælp til sinus, når jeg har højt blodtryk

Hjælp til sinus, når jeg har højt blodtryk

Mange mennesker lider af bihuleforstyrrelser, uanset om det er et midlertidigt bihuleproblem eller kronisk bihulebetændelse. Sinus overbelastning kan forårsage vejrtrækningsbesvær, og den ekstreme overbelastning fører til sinus hovedpine. Langvarig sinusbelastning kan føre til bihuleinfektioner. Der er behandlinger for overbelastede bihuler, men hvis du har højt blodtryk, skal du være forsigtig med hvilke behandlinger du bruger, da nogle måske rent faktisk kan øge blodtrykket.

Sinus Vanding

Hvis du har sinusproblemer sammen med højt blodtryk, er det måske ikke tilrådeligt at tage sinusmedicin. Der er andre behandlinger, der hjælper med at lindre sinustrykket uden for ordinerede eller over-the-counter medicin, såsom et sinus vandingssystem. Sinus vandingssystemer hjælper med at løsne slimhinde, der er fanget eller påvirket inde i sinuskaviteterne.

Sinus vandingssystemer, som neti potten, er blevet populære i behandling af bihulebetændelse. De er nemme at bruge og må ikke forårsage bivirkninger. For at bruge, skal du først varme vandet og fylde den lille tepotte. Tøm indholdet af saltopløsningen i vandet og rør (du kan også bruge havsalt). Åndedræt gennem munden, vippe hovedet sidelæns, så det ene næsebor peger ned over vasken. Hæld langsomt opløsningen i det højere næsebor og lad den varme opløsning arbejde sig gennem sinuskaviteten. Det vil dræne det modsatte næsebor. Fortsæt behandlingen i samme næsebor, indtil opløsningen er væk, refill og behandl det andet næsebor.

Der er ingen bivirkninger forbundet med neti potter. De renser og skylder bihulerne for at hjælpe med at klare trængsel samt forhindre tilstopning og bihuleinfektioner.

Aromaterapi damp

Varm damp er et godt alternativ til unclogging overbelastede bihule for nogen, især hvis du har højt blodtryk. Dampen hæver ikke dit blodtryk og er beroligende for dine næsepassager og sinuskaviteter. Steam arbejder for at løsne påvirket slim og tynde det ud, så det let kan passeres og drænes. Du kan dampe ved at placere en gryde vand på komfuret og lade det koge. Når vandet er ved at koge, skal det slukkes eller slukkes. Anbring et håndklæde over hovedet og hold hovedet over dampen. Dampen fylder indersiden af ​​håndklædet og rejser ind i dine vejrtrækninger, mens du indånder.

Du kan tilføje duft til din damp for at skabe en endnu mere beroligende fornemmelse. Efter kogning af vandet hældes det hurtigt i tarm og tilsæt et par dråber pebermynte eller eukalyptus. Med et håndklæde over hovedet, indånd dampen på samme måde.

Medicin

Der er mange medicin på markedet for sinusbelastning. Mange har potentialet til at hæve dit blodtryk og bør undgås, hvis du har højt blodtryk. En medicin, der ikke hæver blodtrykket, er Coricidin HBP. Coricidin HBP er en kombination af acetaminophen, som anvendes til feber og smerte og chlorpheniramin. Chlorpheniramin er en antihistamin, der blokerer naturlige histaminer fremstillet af kroppen. Disse histaminer kan forårsage allergiske reaktioner såsom tøs eller løbende næse, vandige øjne og nysen.

Det er vigtigt, at du tager Coricidin som anvist. Acetaminophen kan forårsage leverskade, hvis det tages forkert, og chlorpheniramin kan forårsage andre bivirkninger, såsom hurtige hjerteslag, forvirring, svimmelhed, angst og kvalme. Hvis du har højt blodtryk, kan Coricidin virke for dig, så længe du følger anvisningerne og ikke tager længere end den anbefalede dosis. Det er bedst at konsultere din læge, inden du tager disse lægemidler.

Del:
Kommentarer