Hjertemonitorer, der arbejder med TreadClimber TC5000

Hjertemonitorer, der arbejder med TreadClimber TC5000

Hjertefrekvens er en nøglefaktor til at bestemme træningsøvelsen, når du træner på TreadClimber TC5000. TreadClimber leveres med en kompatibel brystrem, men du vil måske bruge din egen brystbælte til yderligere dataoverførsel til din håndledningsskærm. Undgå frustration ved at sikre, at din brystbælte er kompatibel med TreadClimber TC5000. Ifølge Bowflex, TreadClimber-producenten, er der et par kompatible pulsmålskærm muligheder at overveje.

Producent Leveres Monitor

Bowflex-firmaet leverer et hjertefrekvensmonitor brystbælte med TreadClimber TC5000. Denne brystrem transmitterer din hjertefrekvensinformation til visning på TreadClimber-maskinen.

Polar WearLink transmitter brystbælte er kompatibel med TreadClimber TC5000. Denne brystbælte, sammen med alle andre polar sendere, relæer din hjertefrekvens til TreadClimber og yderligere fitnessdata til din Polar Wrist Heart Rate Monitor og Nike +.

Polar T31 Transmitter Brystrem

Polar T31 transmitter brystbælte er også kompatibel med TreadClimber TC5000. Denne brystbælte, sammen med alle andre Polar-sendere, relæerer hjertefrekvensen til TreadClimber og yderligere fitnessdata til din Polar Wrist Heart Rate Monitor.

Del:
Kommentarer