Hjerne Tumor Advarselsskilte

Hjerne Tumor Advarselsskilte

Som med ethvert organ kan hjernen inficeres med kræftceller. Men på grund af hjernens specialiserede funktion i kroppen kan tumorer have en bred vifte af effekter på kroppen. Når en tumor begynder at vokse i hjernen, kan adskillige advarselsskilte give et fingerpeg om, at kræft er begyndt at tage fat.

Hovedpine

Hovedpine er et af de mest almindelige indledende symptomer på en hjernetumor. Problemet med hovedpine er imidlertid, at flere forskellige forhold kan forårsage dem, hvilket gør dem til en upålidelig faktor til at bestemme kræftens begyndelse. Hovedpine forbundet med tumorer kan få en person til at kaste op før hun føler sig bedre. Hvis du begynder at have svære hovedpine, skal du holde en hovedpine og vise den til din læge. Han vil være i stand til at se på symptomerne og afgøre et handlingsforløb.

kramper

Ifølge American Brain Tumor Association, ved ca. 30 procent af mennesker ikke, at de har en hjernetumor, indtil de har et anfald. Beslaglæggelser er forårsaget af en forstyrrelse af elektricitet i hjernen. Når dette sker, går hjernen lidt "haywire" og får din krop til at reagere unaturligt. Dette kan få dig til at miste bevidstheden eller falde ukontrolleret. Beslag kan forekomme i kun en del af kroppen, såsom arm eller ben.

Personlighed ændringer

Som en tumor vokser, kan den trykke på forskellige dele af hjernen, der styrer mentale fakulteter og personlighed. Hvis dette sker, kan en persons adfærd og temperament begynde at ændre sig. Også, hvis tumoren begynder at skubbe på et område af hjernen, der styrer tale eller hukommelse, kan en person blive glemsom eller miste dele af hendes tale.

Masseffekt

"Masseffekt" refererer til en gruppe af symptomer, der begynder at blive vist, hvis en tumor er til stede. Disse symptomer kan omfatte kvalme, opkastning, svimmelhed, dobbelt vision, synstab og en opsvulmet optisk nerve. Disse symptomer kan være resultatet af flere forskellige ting. Tumoren kan vokse i kraniet, hjernen kan være hævelse på grund af tilstedeværelsen af ​​en tumor eller væsken omkring hjernen kan blokeres ved tumorens tilstedeværelse.

Lokale symptomer

Endelig, som tumoren vokser og presser på forskellige områder af hjernen, kan det forårsage et bredt udvalg af lokale symptomer. Disse symptomer, såsom høretab, tab af muskelkontrol, nedsat sensation, svaghed, vanskeligheder med at tale og synsproblemer, giver en ide om, hvor tumoren kan være placeret. Dokumentér et af disse symptomer og diskuter dem med din læge.

Del:
Kommentarer