Hjemmelavet træningssteg

Hjemmelavet træningssteg

Motion er en sund og vigtig del af dit liv. Det holder dig i form og aktiv og fremmer en overordnet sund livsstil. Desværre kan træningsudstyr eller et gym medlemskab være dyrt. Med en lille kreativ tænkning kan du gøre mange husholdningsartikler til fitnessudstyr.

Hjemmelavet trappe Stepper

Du kan oprette din egen trappe stepper med nogle gamle telefonbøger og lim. Tag to telefonbøger og lim dem sammen. Lim et andet sæt to telefonbøger sammen. Det første sæt telefonbøger er til din højre fod, det andet sæt er til venstre. Du kan lim mere telefonbøger til hvert sæt afhængigt af hvor højt du vil have, at stepper skal være. Lim altid den samme mængde bøger til hvert sæt. Når du har den højde, du vil have, skal du dække bøgerne med et gammelt håndklæde eller stykke tøj. Dette vil give telefonbøgerne et skridsikker overtræk. En anden god dækning er en skridsikker hyldeforing. Dæk hvert sæt telefonbøger separat. Inden du bruger din nye hjemmelavede trappe, lad limen tørre i mindst et par timer. Du kan også bruge duct tape eller maskeringstape til at fastgøre telefonbøgerne sammen i stedet for lim. Hvis du har adgang til en robust mælkekasse, skal du bruge den som trappe. Mælkekasser kan omdannes til et stykke træningsudstyr ved blot at dreje dem på hovedet. Men du skal være forsigtig, når du bruger mælkekasser, fordi de kan spids til den ene side, hvis vægten ikke er ensartet placeret. Træd i midten af ​​kassen i stedet for siderne.

Andet Hjemmelavet Træningsudstyr

Hvorfor betale hundredvis af dollars på træningsudstyr, når dit hjem er fyldt med ting, der fungerer lige så godt som de dyre fitnessprodukter? I stedet for at shelling ud pengene for håndvægte, se i dit spisekammer. Suppe dåser eller andre dåse fødevarer fungerer godt som en erstatning. Hvis du løfter dåserne over dit hoved mens du bruger din hjemmelavede trappe, vil du få et ekstra element i din træningsrutine. Fyld tomme mælkekande med sand eller vand og brug dem i stedet for at løfte vægte. Tilføj eller fjern vand eller sand for at øge eller formindske modstandsniveauet.

Advarsel

Tal altid med din primærlæge, inden du begynder en øvelsesrutine.

Del:
Kommentarer