Hjemmelavet middel til fjernelse af negle keratin afløb

Hjemmelavet middel til fjernelse af negle keratin afløb

Negle keratin affald er en svampeinfektion i neglen. Medicinsk betegner den en onychomycose eller tinea unguium. Det almindelige symptom på denne tilstand er en beskidt gullig misfarvning af neglen, som et manicure eller pedicure ikke kan fjerne. Hvis du bemærker, at dine negle begynder at misfarve, kan du forhindre, at dette bliver værre ved at bruge hjemmelavede lægemidler.

Hæld varmt vand i vandbadet. Hæld nok vand, så du kan suge din hånd eller fødder helt. Vandbeholderen skal være stor nok til at passe til din hånd eller din fod, afhængigt af hvilke negle der er inficeret med svampen. Bland 3 flaskehætter af æblecidereddike med varmt vand. Sug din berørte hånd eller fod i eddike og vandblandingen i 20 minutter. Tør din hånd eller fod med tørretumbler bagefter. Blæseren vil gøre blandingen klæbende til hånden eller foden, så den kan hjælpe med at dræbe svampen.

Sæt 1 til 2 dråber tea tree olie på de ramte negle hvis du vil bruge olien i stedet for æblecidereddike, da nogle ikke kan lide duften af ​​eddike. Spred tea tree olien over neglene jævnt. Påfør dette 2 til 3 gange om dagen i 3 uger.

Bland 1 tsk olivenolie med 2 dråber oreganoolie. Påfør blandingen til de inficerede negle. Oregano er en god antiseptisk samt antimykotisk middel. Påfør denne blanding dagligt i 3 til 4 uger.

Tips

Skær negle kort for at forhindre svamp eller bakterier i at huse bag neglene.

Advarsler

Hvis de hjemmelavede lægemidler ikke virker efter ansøgning om antal angivne dage, skal du kontakte en fodlæge.

Del:
Kommentarer