Hjemmelavet Line Marking Machine

Hjemmelavet Line Marking Machine

Kommercielle linjemarkører og malestribere kan variere i pris fra $ 70 til $ 400. Hvis du har et sportsprogram på et budget, kan du dog lave dine egne med omkring $ 20 værd af materialer og en time eller så i din garage eller værksted.

Konstruktion

En grundlæggende hjemmelavet linjemarkør er et par træskiver, der er boltet to inches fra hinanden som hovedet på en tromle med en strimmel af skærmtråd indpakket udenfor. Et hul skæres i siden og korkes for at dumpe marmorstøv eller lime ind i tromlen. Et hul gennem tromlens center giver dig mulighed for at køre en gevindbøsning gennem tromlen og enden af ​​et rør til et håndtag og bolte det hele sammen, så tromlen ruller langs jorden.

Marker Dust

Fyld tromlen med hvid markørstøv. Sportslige gode steder sælger marmorstøv til dette formål. Lime fungerer også godt, men kan komme på spillere og irritere huden. Lime er dog godt for græsset. I desperate tilfælde kan du endda reparere nødlinjen med tørt hvidt vaskemiddel.

Mærkningslinjer

Den nemmeste måde at holde dine linjer lige på er at strække en snor mellem to træstænger til brug som vejledning. Bare rul på toppen af ​​strengen og støvet efterlader en flot lige linje.

Forholdsregler

Hold markørmaskinen tør, så markeringsstøvet ikke kager på skærmen, når du ruller ud linjerne. Undgå også at bruge maskinen på vådt græs. Du kan rense klumper med en slange, men lad tromlen tørre grundigt før brug.

Del:
Kommentarer