Hjemmelavet halsbøjle

Hjemmelavet halsbøjle

En nakkebøjle, også kendt som en cervikal krave, bruges til nakkeskader for at stabilisere rygsøjlen og det skadede område i løbet af den tid det vil tage for at gøre det muligt for nakken at helbrede. Der er forskellige typer nakkebøjler og de udskiftes normalt med andre på forskellige stadier under helingsprocessen. Selvom en kommerciel nakkebøjle skal bruges til alvorlige nakkeskader, kan du lave din egen nakkebøjle til nødsituationer, hvis du ikke kan komme til en læge med det samme eller hvis du har en øm hals.

Lav et tyndt, rent badehåndklæde på en flad overflade. Orienter håndklædet, så det er bredere end højere.

Hold de to øverste hjørner af håndklædet og fold håndklædet halvt to gange for at gøre det en fjerdedel af den oprindelige størrelse. Dette vil gøre håndklædet smalt nok til at gå rundt om halsen komfortabelt og tykt nok til at understøtte det.

Brug stykker af duct tape til at tape enderne af håndklæderne, så håndklædet ikke vil udfolde sig let som det bliver manipuleret.

Tag håndklædet op og læg det omhyggeligt rundt om halsen. De to ender skal være på forsiden af ​​din hals. Træk håndklædet tæt for at immobilisere din nakke. Sørg for ikke at gøre det for stramt, da det kan afbryde cirkulationen.

Klip små strimler af duct tape og fastgør de to ender af håndklædet på plads for at tillade halsbøjlen at blive på plads.

Tips

Rådfør dig med en læge for alvorlige nakkeskader, før du laver din egen nakkebøjle. Brug et tyndt håndklæde for at undgå at have en halsbøjle, der er for stor.

Del:
Kommentarer