Hjemmelavet golfvogn

Hjemmelavet golfvogn

Golfvogne er ikke komplekse køretøjer. Du kan bygge din egen, hvis du har de rigtige materialer og færdigheder. Du bliver nødt til at bygge en ramme, tilføje og tune motorens system, og derefter færdig med indretning. Processen kan tage flere dage. Da du bygger din vogn for komfort og mobilitet, anbefales det at være særlig opmærksom på den type motor, du vælger, og sædernes konstruktion.

Læg 4-til-6 fod rustfrit stålbræt på jorden. Klip 1/2 fod ind i rammen vinkelret på siden ved 1-fods mærket på hver af bagsiden af ​​de lange sider. Lav en lignende klippe en fod tættere på forsiden og tilslut snitene, så der er to huller til hjulene. Lav yderligere to lignende huller 1/2 fod fra forsiden til 1 1/2 fod fra forsiden.

Bøj 1-til-2 fod rustfrit stålplader 1/2 fod fra begge sider med 90 grader med metalbenderen. Skær siderne af pladerne halvvejs over fra den ene side, så hver side består af to klapper. Skær ved bøjningen, indtil et klap fra hver side fjernes. Sørg for at de to klapper er på samme side. Brug metalbenderen til at bøje toppladen uden sider ned ved 90 grader for at danne et hjuldæksel. Svejs sidene sammen. Gør dette til hver af de fire plader og svejs hver af dem til hullerne på rammebordet langs kanterne. Bor et hul groft i midten af ​​hjuldækslerne på siderne for at drivakslen skal gå igennem. Skær en 1-tommers bred slot omkring 1 fod høj i det højre baghjulstræk på forsiden.

Afmonter den gamle motorcykelmotor ved at løsne alle de nødvendige bolte med skruenøgler og sekskantnøgler og læg den nær baghjulets højre bagdæksel. Foder kæden fra motoren gennem spalten i hjuldækslet og træk den så at den er 1/2 tomme forbi hullet du borede. Hold motoren nede og markér, hvor boltene går nedad. Bore gennem bundrammen og bremse motoren. Fjern gasbeholderen fra motorcyklen og skru den ned lige ved siden af ​​motoren. Rør gasledningen fra motoren til gastanken og tilslut den. Tilslut motoren til styreenheden fra motorcyklen og rør acceleratoren og starteren til forsiden af ​​køretøjet.

Sæt gearkassens aksel gennem de to huller i baghjulets dæksler. Hæk kæden over akslen og træk den tæt på gearene. Monter hjulene på enderne af akslerne.

Svejs den 2-fods rustfrit stålpæl en fod fra fronten af ​​rammen i midten. Bor et 2-tommers hul øverst på stangen og skub håndtaget gennem med rattet øverst. Sæt drivakslen gennem de to to huller og monter hjulene i enderne. Tilslut hjulene til håndtaget med symmetriske forbindelsesstænger.

Svejs 2-til-4 bordet lodret fremad. Svejs de to 2-til-6-plader til siderne lodret, vinkelret på både frontpladen og bundpladerne. Brug metal cutter til at skære en 2-fods sektion en fod fra forsiden til tre meter fra forsiden for at tjene som indgange og udgange til køretøjet. Svejs 2-til-4 bordet til bagsiden lodret for at danne ryggen. Svejs 4-til-4 bordet på bagsiden af ​​køretøjet. Skær et 2-by-1-tommers hul lige over gastanken og motoren. Bolt hængslerne til bunden af ​​bagsiden af ​​sædet og bolt hængslerne lige bag hullet. Dette giver dig mulighed for at vende sæderne tilbage for at fylde gastanken.

Bore og bolte gaspedalen seks centimeter fra midten af ​​køretøjet og tilslut gaspedalen til pedalen. Kør starteren langs gulvet og op foran fronten til pladsen lige bag rattet. Monter en bremseskive på forhjulene og rute den til pladsen til venstre for gaspedalen. Sæt ledningerne i bremsepedalen. Bor huller efter behov, og bolt bremsepedalen ind i køretøjets gulv.

Bor et 2-tommers hul i hvert af køretøjets bageste hjørner. Svejs to af de 4 fods poler ind i hullerne. Svejs de to andre poler i de forreste hjørner lodret. Bind lærredet til toppen af ​​polerne for at tjene som et tag på vognen. Svejs en af ​​1-til-4-pladerne bag på køretøjet lodret og de to andre på siderne, der forbinder den. Dette tjener som lastrum.

Del:
Kommentarer