Hjemmelavet Enema Udstyr

Hjemmelavet Enema Udstyr

Brug enemas til at lindre forstoppelse og rense fordøjelseskanalen før diagnostisk afprøvning og forud for intim aktivitet med anus og endetarm. I akutte situationer med hyppig forstoppelse, når du ikke har tid til at køre til apoteket for at købe enema-udstyr, skal du lave din egen enema-enhed fra en blød saftflaske samt en hjemmelavet enema-løsning.

Hjemmelavet Enema Device

Tøm, rengør og tør et blødt plast barns juiceflaske. En hjemmelavet enema-enhed lavet med denne type flaske tillader let indføring i endetarmen og let klemning for hurtigt og effektivt at levere enema-opløsningen.

Hjemmelavede Enema Solutions

Fyld flasken med en enema opløsning som varmt vand fra vand, varme sæbe eller varmt saltvand. Opløs 1 tsk. af enten salt eller mild håndsæbe i vandet. Hæld vandet i den bløde plastjuiceflaske. Ryst flasken forsigtigt for at blande saltet eller sæbet grundigt i vandet. Test enema-opløsningen for at sikre, at det ikke er for varmt til administration af enema-opløsningen i endetarmen.

Administrere Hjemmelavet Enema

Smør den ydre del af den bløde plastjuiceflaske med et vandbaseret smøremiddel, inden det indsættes i modtagerens endetarm. Lad patienten ligge på venstre eller højre side eller komme ind i knæbrystpositionen. Sæt forsigtigt den yderste del af flasken ind i endetarmen. Tryk langsomt indholdet af plastikflasken i endetarmen. Du må ikke bemærke en betydelig mængde kramper på grund af den mindre karakter af denne enema sammenlignet med større mængder enemas. Har modtageren opretholdt enema-opløsningen i fem minutter, før udslippet af enema og fækalt stof udvises.

Del:
Kommentarer