Hjemmelavet Agility Udstyr

Hjemmelavet Agility Udstyr

Agility træning er populær for mange forskellige sportsgrene. Fokus på hastighed, hurtighed og balance er agility nyttig i fodbold, basketball, fodbold, spor og mark og mange andre sportsgrene. Udstyr kan købes hos sportsforretninger, men med en smule opfindsomhed kan du danne dit eget udstyr til meget mindre end prisen på det fremstillede udstyr. Populære stykker af agility udstyr omfatter små kegler, mini forhindringer og en agility stige.

Gør mini-forhindringer

Skær PVC-røret til den rigtige længde ved hjælp af PVC-rørskæreren. Hurdler bør stå 6 eller 12 tommer højt afhængigt af atleternes størrelse. Børn og piger vil bruge kortere forhindringer, drenge og voksne kan klare højere forhindringer. Toppen af ​​hver forhindring skal være 18 tommer bred. Du skal bruge et topstykke, to sidestykker og to stykker, der vil gå langs jorden for at holde forhindringen oprejst.

Saml forhindringen ved at fastgøre topstykket på en PVC-ledning i hver ende. Efter fastgørelsen af ​​albueforbindelsen til topstykket skal du fastgøre sidebenene på forhindringen. Tilsæt en anden PVC led i slutningen af ​​hvert ben, og fastgør derefter de to sidste stykker rør for at fuldføre forhindringen.

Skær mere PVC-rør for at få yderligere forhindringer. Saml ved hjælp af leddene. Fortsæt med at lave forhindringer, indtil du har 10 forhindringer. For at bruge forhindringer for både lange og kortere atleter skal du skære sider, der er 12 tommer, og bruge disse stykker til at gøre forhindrene højere, når det er nødvendigt.

Gør en Agility Ladder

Skær 18 tommer længder af PVC-rør ved hjælp af rørskærer. Disse vil være skridtene i stigen. Skær mindst 12 stykker rør ud.

Bor to huller i hver ende af rørstykkerne, ca. 2 tommer fra kanten.

Stram snoren gennem hullerne i røret på kun den ene side. Efter at tovet er gået igennem hvert rør, skal du knytte en knude, inden du går gennem det næste stykke rør. Når rebet har gennemgået alle rørene, skal du binde en knude i hver ende og skære reb. Stram rebet med rørene fastgjort, og mål et andet stykke reb for at matche længden. String det stykke reb gennem det andet sæt huller i røret. Du behøver ikke lægge knuder på denne side af røret.

Del:
Kommentarer