Hjemmelavede volleyballpoler

Hjemmelavede volleyballpoler

Du plejede at finde simple hjemmelavede volleyballpoler overalt, indtil de blev forbudt fra offentlige skoler for at være for hårde, hvis nogen faldt på dem. Nu har vi lettere vægt professionelt udstyr, der koster betydeligt mere at købe. Hvis du er inspireret til at bygge en volleyballbane i din baggård, vil disse forsøgte og sande volleyballpoler holde dit net.

Materialer

Processen er enkel. Få et par brugte bildæk. Sørg for, at de ikke er slidt eller få ståltrådene til at vise sig. Få dem med noget slid på dem. Du skal bruge fem eller seks poser af færdigblandet beton, en trillebør, vandslange og skovl og to metal- eller træpoler, der er mindst 8 meter lange for at muliggøre boring af det øverste øjehul. Du skal også have et par øjebolte tilstrækkeligt lange til at passere gennem polen og bolten på plads.

Indstilling af polerne

Læg dækkene fladt og stram polerne lodret i midten af ​​hullet i dækket. Bland op to poser beton i en trillebør. Gør det lidt vådt, så det nemt kan strømme ind i dækket nemt. Hæld betonen i hvert dæk. Vurder hvor mange flere poser du skal bruge og bland dem op. Hvis to poser fx fyldes et dæk halvvejs, blandes der yderligere to og hældes dem ind, indtil betonen ligger på toppen af ​​dækkene. Fastgør polerne, så de ikke bevæger sig, mens betonen hærder.

Indstilling af øjenboltene

Vent 24 timer for betonen at helbrede. Bor huller i polerne for øjenboltene. Dette er, hvad nettet vil knytte til. Den øverste øjenbryn vil være på 7 fod, 11-5 / 8 inches til mænds volleyball og 7 fod, 4-¼ inches for kvinder. Indstil den nederste bolt ca. 2 meter fra jorden. Det skal trække ned på den nederste halvdel af nettet. Sæt polerne 30 meter fra hinanden, marker retten, blæs bolden og slips på nettet, og du er på vej.

Del:
Kommentarer