Hjemmelavede Inversion Machines

Hjemmelavede Inversion Machines

Inversion maskiner er enheder, der holder brugeren på hovedet. Dette hjælper med at lette trykket på rygsøjlen og føles godt for brugeren; inversionsmaskiner bruges også til motion. Det er muligt at lave din egen maskine.

Inversion Table

En vægtløftningsbænk kan omdannes til en provisorisk inversionstabel. Bænken skal lægges i en skrånende stilling, og du har brug for noget for at holde dine ankler fastgjort til højden på bordet. Gravity støvler kan bruges til dette.

Inversion Swing

En chinning bar designet til at gøre chin-ups i en døråbning kan konverteres til et inversion rack eller swing. Dette indebærer at hænge op og ned fra baren; du kan bruge gravitation støvler til at hænge eller skabe en sikker rem som wraps omkring lårene for dig at svinge.

Advarsel

Fordi du er på hovedet, mens du bruger inversionsmaskinen, er det meget vigtigt, at maskinen er stabil og ikke går i stykker på grund af risiko for svære hoved- og spinalskader. Forsøg ikke at lave en inversion maskine, medmindre du har passende materialer og færdigheder til at lave en. Det kan være at foretrække at finde positioner eller strækninger, som du kan gøre i stedet for at bruge en inversionsmaskine; mange mennesker finder at ligge på skum kiler kan hjælpe med at lindre rygsmerter.

Del:
Kommentarer