Hjemmelavede Disc Golfkurve

Hjemmelavede Disc Golfkurve

Disk golfspillere bygger deres egen disk golf kurve af en række årsager, men for det meste at øve. At opbygge dit eget mål for din baggård er en solid måde at arbejde på dit korte spil og holde sig godt øvet, når du ikke kan komme ud på banen, ifølge Freeman Park Disc Golf Course hjemmeside. Sådan gør du det.

Gør toppen

Køb eller skære et cirkulært stykke krydsfiner 26 inches i diameter. Bor 12 huller rundt om træets yderside, så hullerne er 24 inches på tværs af hinanden. Køb to møtrikker, et øjebolt og to spændeskiver til hvert af hullerne. På hver side af hvert hul skal der være en møtrik, en vaskemaskine og øjenbolten (uden for indvendig rækkefølge). Øjebolten går kun i bunden. Når alle 12 øje bolte er på bunden af ​​krydsfiner, skal du bruge tænger til at udfolde øjet nok til at sætte et link af 26-tommers kæde igennem hullet, så bøj øjet lukket igen og fastgør kæden på plads.

Pole Assembly

Det er på tide at fastgøre den cirkulære krydsfiner med sine udragende kæder til stangen. Fashion brackets ud af fire 8-tommer stykker af flad materiel bøjet til at ligne store L's. Bore den lange side ind i stangen og den korte side ind i den runde krydsfiner. Sørg for at bruge metalskruer til polet og træskruerne til træet. For at fastgøre bunden af ​​kæderne til stangen, brug klatring karabinere, som hver er fastgjort til stangen og til en af ​​kæderne.

The Basket

Du kan lave din egen kurv ud af husholdningsmaterialer, eller du kan simpelthen bruge en kurvkurv med et hul i bunden, hvor du glider det på stangen. Kurven skal være mindst 7 inches i højden og 26 inches i diameter. Når du glider kurven på stangen (brug den nederste side), kan du fastgøre den på plads med elektrisk tape, tapet på både toppen og bunden af ​​bunden af ​​kurvkurven.

Klar til at spille

Holde din hjemmelavede kurv billig er nøglen, fordi det sandsynligvis vil bryde og de fleste disk golfkurve detailhandel på omkring $ 300. På den måde, ifølge Freeman Park Disc Golf Course, når det går i stykker, kan du bygge en anden. Husk, at din første hjemmelavede skive golf kurv ikke vil være perfekt, men det vil give dig en måde at øve på, og efter at du har bygget et par af dine egne, bygg dit eget kursus.

Del:
Kommentarer