Hjemmelavede Crutch Covers

Hjemmelavede Crutch Covers

Hvis du sidder fast ved hjælp af krykker på grund af en fod- eller benskade, kan du gøre oplevelsen lidt mere komfortabel og fashionabel ved at designe dine egne hjemmelavede krykkebetræk. Hjemmelavede krykkebetræk er nemme at lave ved hjælp af et par husholdningsartikler og hjælper med at lindre underarm ubehag ved daglig brug. Selvom polstring af dine krykker gør dem mere behagelige, skal du undgå at læne dem i længere tid for at undgå skade på armhulen.

Tøjbetræk

Giv polstring og ekstra varme ved at dække toppen af ​​dine krykker med en gammel sweater. Afskær sweatermufferne og læg krympefodringen sammen med hver ærme. Fastgør trøjearmene rundt om puderne ved hjælp af duct tape.

Brug to gamle sokhætter til toppen af ​​dine krykker. Læg en hætte over toppen af ​​krykken og træk tæt. Fastgør hætten ved hjælp af duct tape eller brug sikkerhedsnål. En anden tøj mulighed er at bruge to rør sokker til pad din krykker. Vind en eller to rørstrømpe rundt om hver krykkepude og fastgør ved at vikle duktape rundt om toppen.

Attraktive omslag

Dekorer og tilføj komfort til et par kvinders krykker ved hjælp af fashionable silke eller muslin tørklæder. Vælg to tørklæder, der komplimenterer dit outfit. Placer midten af ​​tørklædet oven på dine krykker og binde nedenunder. Lad den nederste del af tørklædet strømme under for at give et stilfuldt udseende.

Få et smart, snigende forretningsmæssigt udseende ved hjælp af en række mænds bånd til at være dit krykkeomslag. Vælg to dæmpede farvede bånd. Brug double stick stof tape til at fastgøre dit slips på krykke puder. Anbring et stykke stofbånd på bunden af ​​et slips og vind rundt om krykkepuden. Anbring den anden ende af slipset med et stykke dobbeltklæbebåndstape.

Husholdningsartikler

Brug små rejse puder til pad din krykker. Læg toppen af ​​dine krykkepuder med dobbeltstik og loopbånd. Brug et tilsvarende stykke krog og loop tape til at rette midt på din rejsepude i længderetningen. Sæt rejsepuden i længderetningen oven på krykkepuden og skub ned, så krogen og sløjfebåndet forbinder.

Bløde viskestykker er en anden måde at føje komfort til dine krykker. Vælg to håndklæder med høj trådtråd, og sæt dem på dine krykker ved hjælp af duct tape eller håndsting dem under krykkepuden.

Del:
Kommentarer