Hjemmelavede Bokse Ringe

Hjemmelavede Bokse Ringe

Hjemmelavede bokseringe kan sammensættes fra forskellige forsyninger og samles for at lave en billig version af en ring, hvor du kan træne og kasse med dine venner. Materialerne kan medføre nogle få udflugter til hardwarebutikken og nogle forsøg og fejl, men der er ikke meget konstruktion nødvendigt for at opbygge en rudimentær boksring. Sørg for, at rummet, hvor du opbygger ringen, har plads til at spare.

Basen

De fleste professionelle bokseringe har en ret fjedrende base, så når boksere falder, springer de imod det, og det er ikke så smertefuldt. Selvom dette er en af ​​de dyreste dele af en professionel boksring, er det vigtigt, at en lignende stil gentages i din hjemmelavede ring. Tag et par brugte madrasser i madrasser og læg dem ved siden af ​​hinanden for at danne en base. Skær tynde plader til at lægge oven på madrasserne og passe deres størrelse. Derefter skrues eller bøjes træet til madrasserne. Disse madrasser med et bord på toppen kan nu dækkes med en presenning, hvilket skaber et gulv til boksringen, som nogle giver, når nogen falder.

Stillinger og tovværk

Ved at tage store PVC-rør og fastgøre dem til hjørnerne af basen med metallåse og skruer eller bolte, kan du nemt lave hjørneposter, der er robuste, men ikke farligt hårde. Ved at bore huller i disse hjørne stykker af PVC-rør, kan tykt reb køres gennem disse huller og knyttes i enderne. De er fastgjort i hullerne i hvert PVC-hjørnerør. Jo mere fjedrende rebet er, jo bedre, så lange snor af bungee cord, hvis du kan finde nogen længe nok, kan være den bedste indsats. Hvis ikke, vil et stort tykt reb arbejde, men kan begrænse krigere op mod reb.

Sikkerhed

Nu da de grundlæggende elementer i din hjemmelavede boksring er blevet opbygget, er det vigtigt at gå over alt og sørge for, at der ikke er noget, som alvorligt kan skade en fighter. Det kan være en god ide at installere et lag skum oven på brædderne på træets bund af ringen for at dæmpe eventuelle fald endnu mere. Ved hjælp af lag efter lag af tykt skumkernebånd på PVC-kanterne på hjørneposterne vil røret blive skarpt, eller noget kæmper kan falde imod. Andre små sikkerhedsjusteringer vil blive lavet over tid, mens du bruger din hjemmelavede boksering.

Del:
Kommentarer