Hjem Remedy: Horsefly Repellent for mennesker

Hjem Remedy: Horsefly Repellent for mennesker

Hestevognen er et blodsugende insekt med en smertefuld bid. Selvom der er mange kommercielle hestefugleafstødningsmidler til rådighed, indeholder de fleste af dem DEET, som kan forårsage en allergisk reaktion. Heldigvis er der flere hjem retsmidler, der er kendt for at afvise hestevæddeløb.

Essentielle olier

De æteriske olier af eucalyptus, te træ, lavendel og sandeltræ kan bruges til at skabe et naturligt hestebestandigt middel. Disse olier kan blandes med vand i en sprøjteflaske og sprøjtes på efter behov.

Hvidløg

Hvidløg krediteres med at være den mest magtfulde naturlige hestfugleafvisende der er. Knuste hvidløg kan blandes med vand og sprøjtes på som æteriske olier, men det lugter ret ubehageligt. Spiser også hvidløgene ved at få din krop til hemmelige forbindelser, der afviser fluer.

Ældre

Bladene fra den gamle bush, Sambucus nigra, har en ubehagelig lugt, når de bliver brudt. At bære en blomstrende kvist af denne plante eller gnide blødt blader på ens hud, forhindrer fluer i at bosætte sig på en person. En infusion kan også fremstilles ved at sive bladene og kvisterne i varmt vand natten over, derefter straine det og bruge væsken i en sprøjteflaske.

Del:
Kommentarer