Hjem Remedy for gigt i foden

Hjem Remedy for gigt i foden

Gigt i foden er et pludseligt angreb af arthritis-lignende symptomer. Gigtangreb opstår ofte om natten, hvor foden og dens led er alvorligt ramt af smerte. Rødhed og hævelse vil optræde på foden, og området kan endda være varmt at røre ved. Forårsaget af en stigning af urinsyre i kroppen, kan et smertefuldt tilfælde af gigt i foden vare fra et par dage til to uger. Der er et par hjemmemekanismer til behandling af gigt i foden, men langvarige tilfælde kan kræve lægenes intervention.

Common-Sense Behandlinger

Nogle enkle hjem retsmidler, der er lidt mere end almindelig sans praksis er et godt sted at starte, når du først behandler gigt i foden. Forhøjelse af benet, så foden holdes højere end dit hjerte, er et godt udgangspunkt. Dette bør hjælpe med både hævelse og den bankende fornemmelse, der ofte ledsager gigt i foden.

En ispakning på foden, mens den er forhøjet, kan yderligere hjælpe med at reducere smerten og hævelsen.

OTC behandling

Ibuprofen er et godt valg af hjemmehjælpemidler til gigt i foden. Da ibuprofen er en antiinflammatorisk medicin, kan det hjælpe med at lindre noget af det tryk, der forårsager smerten. Misforstå ikke dine smertestillende midler, når du behandler gigt. Mange antager forkert, at ibuprofen (typisk solgt under navnet Advil) og acetominophen (typisk solgt under navnet Tylenol) er de samme slags smertelindrende. Acetominophen har dog ikke næsten de antiinflammatoriske egenskaber, som en ibuprofen gør. Aspirin bør aldrig anvendes, da det begrænser udskillelsen af ​​urinsyre, hvilket ofte gør gigt endnu værre.

Kosttilskud

Kirsebær siges at hjælpe patienter med smerte og hævelse af gigt i foden. Ifølge Dr. Agatha Thrash, MD, en af ​​forfatterne af "The Doctor's Book of Home Remedies", kan en spiseskefuld kirsebær koncentrere hver dag, taget oralt, hjælpe med at lindre symptomerne på gigt. Patienterne foretrækker måske simpelthen at spise kirsebær. Et dusin op til halvdelen af ​​et pund er blevet bemærket af denne samme læge som at have positive resultater, når man behandler gigt i foden.

poultice

En poultice lavet af 1/2 kop aktivt kul (findes hos mange apoteker og de fleste sundhedsfødevarebutikker) blandet med en halv snes spiseskred af hørfrø og varmt vand er starten på et hjemmelavet middel, der kan trække toksinerne (i dette tilfælde urinsyre) fra kroppen. Trækul har evnen til at tegne forgiftninger eller toksiner, der forårsager mange forskellige lidelser. Bland trækul og jordflaxfrø med lige nok varmt vand for at danne en pastaagtig konsistens. Påfør det på foden, især leddene. Dæk med et stort stykke klud eller et håndklæde for at holde det på plads, og lad det stå natten over.

Soak

Aktiveret trækul tilsat til et bækken af ​​varmt vand er et andet hjemmehjælpemiddel til gigt i foden --- igen ved hjælp af egenskaberne fra trækulet for at trække urinsyren ud af foden. Påfør en halv kop kullet blandet med en lille smule vand (nok til at lave en pasta) til foden, og sænk derefter foden i bassinet med meget varmt vand. Blød i op til en time.

Mere Trækul

Aktiveret kul kan også tages med munden som endnu et hjemmiddel til behandling af gigt i foden. Bland 1/2 til 1 tsk. i en kop vand og drikke. Dette kan gentages op til fire gange om dagen. Denne mulighed kan hjælpe med at reducere urinsyre i blodbanen.

Del:
Kommentarer