Hjem Remedy for feminin kløe

Hjem Remedy for feminin kløe

Kvindelig kløe er ubehageligt og pinligt. Det er en kløe, du kan ikke ridse, i hvert fald ikke offentligt, men der er nogle måder at lindre problemet hjemme. Årsagen til feminin kløe kan være en infektion som trichomoniasis eller en gær infektion, men nogle gange opstår kvindelig kløe på grund af vaginal tørhed eller cykliske hormonelle ændringer. Hvis kløen kører dig vildt, prøv disse hjemmemekanismer for at få det til at gå væk.

Påfør is eller kold komprimering for øjeblikkelig lindring af kløen. Dette er især effektivt om natten, når kløen er mest intens.

Fyld et lavt badekar eller sitz bad med varmt vand og en halv kop salt. Rør til saltet opløses, sidd derefter i vandet i 10 til 15 minutter. Mens du sidder, sæt fingeren ind i din vagina for at lade den varme saltvand gå ind. Gør dette før seng i to nætter. Saline er effektiv mod flere typer infektioner.

Spis 1 kop yoghurt om dagen. Sørg for, at yoghurt ikke indeholder noget sukker, og at det har levende acidophilus kulturer i det. Acidophilus hjælper med at kontrollere svampen, der forårsager gærinfektioner.

Spred yoghurt på en tampon og lad tamponen stå i et par timer. Hvis du har en tom applikator fra vaginal suppositoriemedicin, skal du fylde applikatoren med yoghurt og fryse den. Indsæt den frosne yoghurt direkte i vagina en eller to gange om dagen. Du kan også anvende yoghurt på vulvaen for at lindre ekstern kløe.

Skyl din vagina med varmt vand blandet med 2 spiseskefulde eddike eddike to gange om dagen i to dage.

Brug løse tøj til at holde din skede køligt og tørt, og brug 100 procent bomuldsbukser, så huden kan trække vejret. Hvis du sidder meget i løbet af dagen, skal du stå op og gå rundt ofte for at holde din vagina fra at blive for varm.

Gå til lægen, hvis ingen af ​​disse midler er effektive efter to dage. Du kan få en infektion, som hjemme retsmidler ikke kan helbrede.

Tips

Kvindelig kløe kan også skyldes allergi over for latex eller duftstoffer i sæbe eller vaskemiddel.

Advarsler

Brug ikke dusjer, sprayer eller andre feminine produkter, der indeholder dufte. Disse er unødvendige, ineffektive og irriterer vagina. De kan også forårsage en allergisk reaktion, der får dig til at kløe. Undgå at ridse en feminin kløe. Ridser irriterer den sarte hud omkring vulvaen, og det gør bare problemet værre. Det kan også gøre kløen længere, fordi du kan lave små udskæringer i din hud, der vil kløe, når de heler. Afstå fra at have samleje, når din vagina er kløe. Vaginalt samleje irriterer følsom hud, og du ønsker ikke at overføre en infektion til din partner eller gøre din infektion værre.

Del:
Kommentarer