Hjem Remedy for at fjerne væske rundt om knæ

Hjem Remedy for at fjerne væske rundt om knæ

Knæet er den største led i kroppen og er udsat for skade. Det opretholder enorm stress, og en person behøver ikke at være en sportsentusiast for at skade deres knæ. Ofte, når der opstår en skade, er der smerte og hævelse. Lejlighedsvis kan væske opbygges rundt om knæet. At vide, hvordan man kan slippe af med dette ved hjælp af enkle hjemmet retsmidler kan virkelig hjælpe.

Brug I.C.E. Metode

IS. minder dig om at bruge is, kompression og højde til at behandle en skadet ledd. Begynd med at glasere knæet. Brug en ispakning i mindst 20 minutter ad gangen. Vær sikker og brug et håndklæde mellem det og din hud, eller du kan få frostskader. Brug en kompressionsbandage til at holde ispakken på og for at holde hævelsen til et minimum. Sørg for, at dit knæ er hævet til hofte eller derover for at modvirke væskeopbygning og forbedre cirkulationen. Holde knæet indpakket i en kompressionsbandage, som en Ace Wrap, er en glimrende ide, indtil væsken er spredt.

Tag et NSAID

Ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler, også kaldet NSAID'er, er lavet for at mindske inflammation og hævelse i kroppen og kan være din første forsvarslinje mod knæsmerter og hævelse. Disse lægemidler omfatter ibuprofen, acetominophen, aspirin og naproxen. Vær sikker og kontakt din læge om doseringsanbefalinger og mulige bivirkninger. Hvis du tager disse som foreskrevet, hjælper svulmen i knæet til at gå væk.

Hvile

Selv om dette kan virke som det mest oplagte og enkleste, er det stadig en af ​​de vigtigste behandlinger for et skadet knæ. Vandet på knæet er forårsaget af betændelse, som igen er forårsaget af irritation eller skade. Den bedste måde at få det på at gå væk er at stoppe med at bruge knæet eller begrænse dets anvendelse, indtil noget af væsken spredes. Så, ud over ovenstående trin, klippe dit knæ lidt slap og tag det let i et par dage. I de fleste tilfælde vil væsken falde ned, og du kan genoptage normal aktivitet inden for en uge eller deromkring. Hvis der ikke er nogen forbedring i løbet af den tid, eller hvis tilstanden forværres, er det tid til at se en læge.

Del:
Kommentarer