Hjem Remedies for ømme tandkød fra denturer

Hjem Remedies for ømme tandkød fra denturer

For mennesker med falske tænder, ømme, smertefulde tandkød på grund af tandproteser er ret en almindelig klage. Ortodontister kan rådgive en vej ud af smerten, men selv før er der visse retsmidler, som du kan prøve hjemme for at bringe lindring til dine smertefulde tandkød.

Generelle foranstaltninger

Så snart dine tandkød begynder at smerte, tag dine tandproteser ud og lad tandkødet hvile. Tillad dem, at deres andel af ilt forbliver sund. Når som helst, og især når du har proteser, bør du prøve at holde din mund ren. Opretholde god mundhygiejne ved at gnide indersiden af ​​munden, især sårzoneens arvæv, med en varm, fugtig, ren klud. Dette vil hjælpe med at holde infektioner i stykker. Rens derefter tandproteserne omhyggeligt med en tandbørste, og pas på, at alle fremmede partikler i de falske tænder sprækker fjernes. Først efter denne grundige udrensning skal tandproteserne døses i denture-nedsænkningsløsningen og holdes natten over. Hvis smerter på grund af dine proteser stadig ikke viser tegn på at gå væk, skal du besøge din tandlæge for at få råd.

Hjem Remedies

Den enkleste terapi for ømt tandkød, der er forårsaget af smertefulde proteser, er at fjerne dine tandproteser og skyll din mund - med særlig fokus på tandkød - med varmt saltvand. Dette skyldes, at salt har anti-bakterielle egenskaber, som hjælper med at bringe ud og dræne enhver abscess, der har dannet sig på tandkød på grund af proteserne. Saltet i skyllevandet hjælper med at beskytte mod eventuelle sår, skære eller skrabe på tandkød. Du kan også udslette det ømme tarmområde direkte med aloe vera gel, indkøbt frisk fra bladene. Lad gelen være på plads i et stykke tid, ikke spis eller drik noget i mindst en time. Denne ansøgning vil lindre tandkød og andre områder, der er smertefulde på grund af proteserne, og hjælper med at behandle ømhed og bringe næsten øjeblikkelig lindring.

Håndtering af denturer

Husk aldrig at bære dine proteser for længe i en periode. Dette er meget vigtigt, især hvis det sæt du har på dig er en ny. Du bør give din tandkød regelmæssige vejrtrækninger og tid nok til at vænne sig til de nye proteser, eller de vil helt sikkert føre til ømhed. Gør det et punkt at tage dine proteser ud i mindst seks timer dagligt, måske inden du går i seng. Rensning af proteserne skal ske med visse rensemidler lavet specielt til formålet og ikke med standard tandpasta. Det skyldes, at visse tandpasta-komponenter kan påvirke de mest stabile proteser, hvilket resulterer i en dårlig pasform, hvilket igen vil medføre ømhed i tarmkirtlen.

Del:
Kommentarer