Hjem Eddike Cures for en blæreinfektion

Hjem Eddike Cures for en blæreinfektion

En blæreinfektion er en ubehagelig, smertefuld tilstand. I de fleste situationer kræver hærdning af en blæreinfektion et besøg hos lægen og receptpligtige antibiotika. Men der er visse hjemme retsmidler, der sommetider helbrede blære infektioner. Et hjemmemedicin indebærer at bruge eddike til at helbrede den smerte og betændelse, der er forbundet med at have en blæreinfektion. Eddike hjælper med at bekæmpe infektion ved at hæve urinsyreindholdet. Det er et sundere og mere naturligt alternativ, der kan arbejde endnu hurtigere end receptpligtige medicin.

Opskrift

At lave et hjem eddike kur for blære infektioner er simpelt. Du skal kun bruge nogle få grundlæggende elementer, som de fleste af os allerede har i vores hjem. Kombiner 2 spsk. æblecider eddike, 2 tsk. kanel, en knivspids kosher salt og 8 til 10 ounce varmt vand. Drikke blandet bøden afhjælpe flere gange om dagen, indtil symptomerne på blæreinfektionen er forsvundet.

Hvordan det smager

Smagen svarer til varm æblecider og saltet, sukker og kanel hjælper med at slippe af med eddikesmak. Det varme vand hjælper sukker, salt og kanel opløses. Men hvis det stadig virker som om nogen af ​​disse ingredienser ikke har blandet sig godt, omrøres igen, før hver drink hjælper dig med at undgå en ubehagelig smag. Du bør ikke være i stand til at smage smag af eddike på nogen måde. Hvis du stadig kan smage selv den mindste antydning af eddike, skal du blot tilføje mere salt, sukker eller kanel, indtil blandingen smager nøjagtigt som varm æblecider.

Eddike og honning

Du kan også prøve at drikke en blanding af eddike, honning og koldt vand for at slippe af med en blæreinfektion. Du skal blot blande sammen 2 tsk. æblecider eddike og en tsk. af honning i et 8 ounce glas koldt vand. Drikker dette 4 til 5 gange dagligt kan hjælpe med at slippe af med blæreinfektionen hurtigt. Honningen vil hjælpe med at dække smag af eddike, hvilket gør dette til en let tolereret drink.

Del:
Kommentarer