Historien om tilbagetrækningen i svømning

Historien om tilbagetrækningen i svømning

Ifølge det canadiske røde kors 'historie om svømning og slagtilfælde udvikling' begyndte antikke mellemøstlige og græske civilisationer at bygge slagtilfælde og hurtige vandoverlevelsesteknikker i søer, floder og det åbne hav. Arkæologer har fundet bas-relief (hævede etsninger) af et overarmsslag (som freestyle) i egyptiske grave, der går tilbage til omkring 2.000 B.C. Imidlertid var backstroke, som debuterede i de olympiske lege i 1900, det seneste slag for at komme ind i den konkurrencedygtige svømmescene.

Stroke Development

Selv om folk har svømmet siden oldtiden, har svømmer- og svømningsinstruktører gjort raffinerede slag betydeligt i de sidste 100 år. De moderne olympiske lege, der begyndte i Athen, Grækenland i 1896, skabte en interesse for slagtilfælde og definitionerne af hver.

Siden sit første officielle konkurrencedygtige udseende i de olympiske lege i 1900 er rygsækken kun ændret på små måder fra sin oprindelige form. FINA, Federation Internationale de Natation - en organisation, der fastsætter alle verdens svømmestandarder - bemærker, at backstroke er en af ​​de tre svømningstilstande og den eneste regulerede stil svømmer på bagsiden.

Backstroke Svømmebestemmelser

Backstroke svømmere har fordelen af ​​at trække vejret, men ulempen ved ikke at se, hvor de går, og hvis de vrider selvfølgelig. I henhold til FINA-reglerne er backstroke også den eneste konkurrencedygtige svømestil, som gør det muligt for svømmere at starte i poolen i stedet for at dykke ind i poolen med et stænk.

Backstroke Champions

Arno Bieberstein fra Tyskland, der vandt guld i backstroke i 1908 Summer Olympics, den sidste sejr ved hjælp af en inverteret breaststroke swum på ryggen. Fra og med 2010 svømmer moderne backstroke svømmere i stedet ryggen med et fladt spark og overarm pull.

Den olympiske amerikanske svømmer Adolph Kiefer dominerede slagtilfælde fra 1935 til 1945 og var den første mand i verden til at svømme 100 meter bagslag på mindre end et minut. Hans backstroke optegnelser stod i 15 år.

I 1922 bliver den amerikanske kvinde Sybil Bauer den første kvinde til at bryde en eksisterende mands verdensrekord. Bauer svømte hendes 440-yders backstroke i 6: 24,8, fire sekunder hurtigere end den tidligere record breaker. Hun satte 23 verdensrekorder i seks års konkurrencedygning, inden hun døde ved 23 af kræft.

Backstroke Teknikker

Da slagtilfælde udviklede sig fra its1900 olympiske debut, indså rygløbs svømmere, at de kunne øge hastigheden med et strømlinet dolphin spark under vand, som ligner butterfly kick. Swimmers smadrede verdensrekord med denne teknik indtil 1989, da FINA, svømningsstyret organ, begrænset undervandsdolfin sparkede på bagsiden til kun de første 15 meter fra startvæggen.

Siden begyndelsen af ​​2000 har australske backstrokers opdaget, at de kunne få mere vandret tryk ved at bøje armen lidt som den passerer kroppen under vandet; svømmere har generelt vedtaget denne stil for hastighed.

Interessante historiske fakta

Gamle assyrere skildrer et foreløbigt brystslag i deres stenskærer. Hetititterne, minoerne og andre tidlige civilisationer forlod tegninger af svømning og dykning. Bibelen nævner også tidlige svømmere, der adskiller sig gennem vandet i Ezekiel 47: 5, samt i Apostler og Esajas.

Del:
Kommentarer