Historien om Softball Bats

Historien om Softball Bats

Softball er en hold sport, der er en yngre familie i baseball. Selvom spillene ligner hinanden, er der nogle vigtige forskelle, som f.eks. Boldens størrelse (softballs er større) og pitching stilen, som er underhånd i softball versus overhånd i baseball. På ungdomsniveau er der ingen forskel mellem en softball flagermus og en baseball flagermus; Det er dog ikke tilfældet på voksenniveau. For eksempel har softball flagermus tendens til at have smalere tønder og være lidt længere end baseball flagermus. Når det kommer til hurtige softball flagermus, taper de hurtigt fra tøndeområdet, der minder om form af en flaske. Slow-pitch softball flagermus er ens i design til en baseball flagermus.

Historie

Den første softball flagermus kan spores til 1887, da George Hancock, en reporter for Chicago Board of Trade, opfandt spillet. Hancock var blandt en gruppe Yale og Harvard alumni, der havde samlet sig på Chicagos Farragut Boat Club. Historien siger, at en Yale-mand kastede en boksehandske ved Harvard-graderne, og en af ​​dem slog handsken tilbage med en pind, tilsyneladende et beslag. Hancock kom derefter op på ideen om at skabe en softball ved at binde handsken med sine snørebånd, og et indendørs spil softball blev på vej. Hancock afsluttede at skrive ned regler og udviklede en blød, overdimensioneret bold og gummipippet flagermus til spillet. Træ flagermus blev derefter brugt indtil indførelsen af ​​aluminiumsfladderiet i 1970.

Aluminium

Aluminium flagermus blev først introduceret i 1970 af flagermusfabrikanten Worth. Kort efter lavede Worth den første one-piece aluminum flagermus og den første lille liga aluminium bat. I slutningen af ​​1970'erne ramte producenten Easton scenen med en stærkere klasse af aluminium. Så i 1995 udviklede producenter Louisville Slugger og Easton den stærkeste og letteste klasse af aluminium flagermus til dato.

Single-Walled Titanium

I 1993 blev der indført enkeltvæggede titanium softball flagermus. Denne fremgang tillod, at slagtrommer bliver meget tyndere i forhold til aluminium, og alligevel imødegår balancens virkning uden denting. I et forsøg på at producere højere slaggefladder, der primært anvendte aluminiumlegeringer, begyndte designere at eksperimentere med tønder, der havde to eller flere lag af metal eller metal / sammensatte hybrider. Disse er også kendt som multi-walled flagermus.

Sammensatte

I 2000 gjorde kompositfladder en stor indgang til markedet, og det var ikke længe før komposit-softball-flagermus konkurrerede med de førende aluminiumsfladder. All-composite flagermus er blandt de højeste resultater softball flagermus. I dag er der forskellige sammensatte valg at vælge imellem som komposit-flagermus, flagermus med komposit-ydre skaller over aluminiumtønder, flagermus med komposithåndtag og aluminium tønder og nogle komposit-dobbeltvæggefladder.

Bat Certification

Amatør Softball Association of America regulerer softball-flagermus, der anvendes i ASA Championship Play, hvilket er en turnering, hvorfra vinderen kan komme videre til højere niveauer af ASA-spil. I 2000 vedtog ASA først ASA Bat Performance Standard baseret på batted ball speed. Fremskridt i den videnskabelige udvikling af flagermus har fået ASA til at vedtage en ny bat performance standard i januar 2004, der tager højde for batterens svinghastighed. Hver flagermodelmodel er forpligtet til at overholde standarden, inden den kan modtage certificeringsmærker.

Del:
Kommentarer