Historie og filosofi for fysisk uddannelse

Historie og filosofi for fysisk uddannelse

Fysisk uddannelse, i sin mest grundlæggende form, eksisterede før de tidligste akademier. Det tidligste akademi i Europa var Platons. Det blev etableret i Grækenland i 386 B.C. Tidlige akademier inkluderede naturligvis fysisk uddannelse som et af de kurser, de tilbød. At forstå din krop er det grundlæggende koncept for fysisk uddannelse. Det indebærer at lære, hvad der er gavnligt, og også hvad der ikke er, hvad angår motion, kost og aktivitet.

Historie

Aristoteles, den græske filosof, mente, at den fysiske uddannelse var til gavn for enhver borger og dermed også staten. Aristoteles så fysisk uddannelse som mere end en aktivitet alene. Det var en vigtig del i udviklingen af ​​en mands karakter. Platon, en anden græsk filosof, sagde i sine love, at fysisk uddannelse er en aktivitet og oplevelse, der begynder, før du bliver født.

Teorier / Spekulation

Platon mente, at moren er ansvarlig for barnets fysiske uddannelse, mens barnet stadig er i livmoderen. Han råbte gravide kvinder til at gå rundt, da hele bevægelsen fører til god sundhed og skønhed i barnet. Efter at barnet rent faktisk startede sit akademiske liv på Platons idealistiske skole, fortalte Platon ham at konkurrere om mange sportsbegivenheder, indtil han når 18 år. Derefter anvender han sig helt i to eller tre år til fysisk eller militær træning.

Fordele

Jean Jacques Rousseau konkluderede, at fysisk uddannelse var nødvendig for at opnå en stærk krop. For Rousseau forklarede fysisk uddannelse fordelene ved motion og en streng kost, som gjorde det muligt for dig at leve et sundt liv. For Sokrates ligger fordelene ved fysisk uddannelse i sin evne til at hjælpe med at undgå sygdom. Socrates foreslog ikke en vanskelig eller abstrakt form for fysisk uddannelse. For at have en sund, fungerende og smuk krop fastholdt Sokrates, at det var lige så vigtigt at have en dyktig intellektuel kapacitet og en lige sjæl, som den skulle deltage i fysisk uddannelse.

Indflydelse

Efter første verdenskrig viste alarmerende generelle sundhedsstatistikker, at en ud af tre af alle udarbejdede personale i Us-militæret var uegnede til handling. Regeringen indgik og indførte lovgivning med henblik på at forbedre kvaliteten af ​​kurser i kurser i USA. Efter anden verdenskrig introducerede Roosevelt administrationen National School Lunch Program, der sigter mod at forbedre ernæringen hos amerikanske skolebørn. Det var et svar på en undersøgelse, der viste, at de mænd, der blev afvist fra det amerikanske militærudkast under anden verdenskrig, var uegnede på grund af underernæring i barndommen.

effekter

Den amerikanske befolkning begyndte at genoverveje betydningen af ​​fysisk uddannelse i deres liv. I 1950'erne indledte den amerikanske sammenslutning for fysisk uddannelse og rekreation og den amerikanske sundhedsforening nationale uddannelsesprogrammer. I 1954 blev American College of Sports Medicine etableret. Det udviklede et ry som et ledende organ til fremme af fysisk uddannelse. Skoler og universiteter var ikke længere den eneste tilflugtssted for fysisk uddannelse, fra og med anden halvdel af det 20. århundrede var det også kulturelle og sociale fænomener.

Del:
Kommentarer