High School Wrestler Goodie Bag Ideer fra Cheerleaders

High School Wrestler Goodie Bag Ideer fra Cheerleaders

Hvis du er en ven eller et familiemedlem til en high school wrestler, så vil du måske gøre ham til en goodie taske til at nyde før eller efter kampen. Wrestlers skærer ofte vægt før en kamp for at gøre deres udpegede vægtklasse. Efter at de er vejet ind, må de spise og drikke. Det betyder, at mange brydere gerne vil have snacks med dem til forbrugeren før kampen. Din goodie kurv kan være et velkomment supplement.

Flaskevand eller sportsdrinks

En måde at mange wrestlere skære vægt før en kamp er ved at svede ud vandvægt. Du kan finde de wrestlere i skolens sauna iført en sweatshirt, mens du jogger på plads for at tabe 4 eller 5 lbs. før vejning ind. Når de er kommet i vægt, vil de gerne erstatte disse væsker, så de effektivt kan kæmpe. Giv ham en blanding af flaskevand og sportsdrikke såsom Gatorade for at hjælpe med at slukke for hans tørst og genbalancere hans elektrolytter.

Proteinstænger

Mange brydere er på en høj protein kost. Dette holder dem muskuløse og magre, mens de samtidig er i toppform for at kæmpe. Wrestlers på en high-protein diæt kan indtage 1 til 2 gram protein for hvert pund af kropsvægt. Det kan være en høj ordre at spise 150 til 300 gram protein om dagen. Derfor giver proteinbjælker i goodieposen ham en sund snack, pakket med protein. Se efter proteinstænger, der kun har få gram sukker.

Opvarmningstøj

Nogle skoler giver deres wresters med opvarmningskasser til kampe, mens andre ikke gør det. Uanset hvad, en wrestler altid kan bruge en ekstra opvarmningstøj, der kan bæres til enten at øve eller matche. Hvis skolebutikken sælger en opvarmningsdragt, kan den købes der, eller du kan designe en dragt ved hjælp af gymnasiet farver, gymnasium navn, maskot navn og endda maskot kunst. En anden ide er at personliggøre opvarmningsdragt med navnet på den.

Trial Size Toiletries

Hvis bryderen i dit liv tager brusere i gymnasiet skabsrummet, så skal han have et separat sæt toiletartikler til at holde i sin skab. Køb et par sæt håndklæder, deodorant, en tandbørste, tandpasta og muligvis lige barberkrem og en barbermaskine. Du kan også udfylde goodie tasken med muskel gnide salve, bånd-aids, antibakterielle creme og andre førstehjælpsposter, som bryderen måske har brug for til at skrabe, matte forbrænde eller skære. Derudover kan sømklippere og sømfiler være nyttige, da brydere skal holde deres negle kort, så de ikke ved et uheld skal ridse eller skade deres modstandere.

Del:
Kommentarer