High School Baseball Bat Regler

High School Baseball Bat Regler

At spille high school baseball er en drøm for alle ungdomsbaseball spillere. Kombinationen af ​​talent, held og ild gør ofte kvaliteten af ​​baseball i high school noget andet. Men som high school baseball spillere bliver bedre og stærkere, skal der begrænses til det udstyr, der bruges.

Aluminium flagermus

Langt væk er de dage, hvor træ flagermus regere high school bat scene. Aluminium er den mest anvendte flagermus i high school baseball. Disse flagermus kan dog kun anvendes under visse begrænsninger. Fra og med 2001 skal high school baseball flagermus have en tønde på ikke større end 2 5/8 tommer og en længde / vægt ration på ikke mere end -3. Det betyder, at hvis en spiller har en 34 tommer bat, den mindste vægt bat kan være 31 ounces. Dette holder bat hastigheden nede og er at eliminere skader på krukker.

Sammensatte flagermus

Sammensatte flagermus er ikke lavet af legerede metaller, de er fremstillet af harpiks. De begyndte at briste på scenen som et "sikrere alternativ" til aluminium. Men fra 1. august 2010 vil sammensatte flagermus blive forbudt af National Federation of State High School Athletics (NFHS), fordi de for nemt kan manipuleres, blive for magtfulde og for meget af en præstationsforstærker. To stykker flagermus, som er aluminiumshåndtag med sammensatte tønder, er også ulovlige fra 2011 baseball sæsonen. Sammensatte håndtag med aluminium tønder er dog stadig tilladt.

Tilbage til Wood

Alle taler om aluminium eller kompositfladder bliver mægtige den 1. januar 2012, fordi NFHS har forbudt brugen af ​​alle ikke-træfladder på gymnasieniveau. NFHS sagde "den nye standard sikrer, at forestillinger fra ikke-træfladder er mere sammenlignelige med træfladder. Det forventes også at minimere risikoen, forbedre spil og øge undervisningsmulighederne. "To stykker flagermus vil også blive forbudt for 2012-sæsonen ved at" en flagermus er et glat cylinderredskab fra toppen af ​​hatten til toppen af knop."

Del:
Kommentarer