Hard Core Obstacle Course Idéer

Hard Core Obstacle Course Idéer

Obstacle kurser er en god måde at udfordre all-round fitness, kropsstyrke, balance og koordinering. De kan også introducere nydelse og teamarbejde elementer til en motion regime. Men de er lige så velegnede til at sørge for at straffe udfordringer for at teste deltagerens mål og presse deres udholdenhed til den yderste grænse.

Log eller Water Carry

Et forholdsvis lavt niveau forhindringskursus kan blive et straffeforløb, hvis konkurrenter bærer en tung log rundt om banen. Konkurrenten skal til enhver tid holde kropskontakt med loggen og må ikke tillade det at berøre jorden til enhver tid. Dette vil ikke blot øge arbejdsbyrden på benene, men også gøre balancering og klatring opgaver langt hårdere med hensyn til fysisk styrke og teknik. Alternativt, få dem til at bære et åg med vandspande i hver ende, få dem til at lave nogle kredsløb, hvor de spilder for meget vand. Sørg for, at de forhindringer, du bruger, ikke er umulige uden fri brug af armene.

Hang Tough Course

Du kan skabe en ægte test af udholdenhed ved at sætte et kursus, hvor konkurrenterne konstant suspenderes af deres arme med få eller ingen muligheder for hvile. Brug brede spændte og stigende abe barer, reb klatrer og overhængende stiger til at teste arme, skuldre, ryg og kernestyrke. Opsæt en ekstra udfordring ved at have konkurrenter, der bærer en rygsæk vægtet proportionelt til deres kropsvægt.

Float Through Hoops Course

Standard kurser udfordrer løft og bærer musklerne i ryggen, benene og triceps mere end de biceps og brystets presserende muskler. Indstil et kursus, der dækker denne trend ved at placere en serie hoops i en swimmingpool eller en sø. Placer de flydende hoops lodret og binde dem til ankre, så de flyder et par meter under vandets overflade. Udfordre konkurrenterne til at skubbe en stor, oppustelig bold ned og gennem hver af hoopsne igen. At tvinge og kontrollere bolden mod sin naturlige opdrift kan tage rigtig styrke. Øget dybde og krævende, at de fuldender en sekvens humle inden bolden kan overflade presser også konkurrenterne mod den psykologiske barriere for at holde vejret. Sikkerheden skal dog altid være af afgørende betydning ved udlæggelsen og udførelsen af ​​kurset.

High Course

Test deltagernes modstand ved at hæve en standard forhindringsbane til en skræmmende højde. Dette vil naturligvis tage en vis planlægning og mandat de højeste sikkerhedsstandarder med hensyn til udnyttelse eller sikkerhedsnet. Tilstedeværelsen af ​​et betydeligt fald kan dog gøre simple balancer til udfordrende forhindringer. For at give deres løsladelse et rigtigt skub, skal de bære åg og vandspande som beskrevet i afsnit 1.

Del:
Kommentarer