Grundlæggende Lacrosse Regler

Grundlæggende Lacrosse Regler

Lacrosse er en hold sport med positioner svarende til fodbold: lovovertrædelse, forsvar, midtbane og målmand. Kun bolden kan håndteres / berøres med den nettede stok, kendt som crosse. Det er et meget gammelt spil, der daterer til før 1600'erne. Det stammer fra indianere, blev begået af franske canadiske pionerer og spilles stadig i dag. Der er mænds, kvinders og lacrosse. Det spilles på ungdoms-, gymnasiet, college, pro og internationalt niveau ved "stickheads" over hele verden.

Længde af spil

Lacrosse spil er fire kvartaler, med længden af ​​kvartalerne stigende fra 8 til 15 minutter som niveauerne går op fra ungdom til gymnasium til college til pro til international. Hold handler slutninger af feltet i slutningen af ​​hvert kvartal.

Afspilningsfelt

Lacrosse-feltet er lidt kortere og bredere end et fodboldbane, men mange ungdoms- og gymnasiale lacrosse spil spilles på fodboldbaner. Mål er 6 fod ved 6 fod inden for et 9-fods cirkulært område kaldet crease, der er 15 meter fra slutlinjen.

Særlige regler

Når bolden går uden for grænserne, får holdet tættest på hvor bolden går ud af grænsen, i besiddelse. Crosse er en udvidelse af afspilleren og er vant til at nå ud i nærheden af ​​området uden for grænserne for at få besiddelse. Efter en score vender de to hold ud, med midtbanespillere kæmper for bolden og lovovertrædelsen og forsvaret forbliver bag fastholdelseslinjer. Lacrosse har flere tidsbegrænsninger, der holder spillet i bevægelse. Hold har 20 sekunder til at krydse midtbanen, mens bolden går fra forsvar til offensiv og 10 sekunder for at flytte bolden fra midtbanen til angrebsområdet - eller de taber besiddelse. Målmænd har 4 sekunder til at passere gemte bolde ud af krøllet eller bolden går tilbage til det andet hold.

Checken

Der er to typer af kontrol af lacrosse: stikprøver og kontrol af kroppen. Stikkontrol forsøger at banke bolden fra en modstanderens pind og skal være en fremadrettet tapping eller whacking bevægelse, ikke en kraftig sving som en baseballbat eller en voldsom op og ned hugget som en økse. Kropskontrol må kun ske mod kuglebæreren eller en spiller meget tæt på kuglen i spil og er i grunden en skulderblok - ikke en tackle eller en tur. Kontrol må ikke ske bagfra og er kun tilladt over taljen og under nakken. Krydskontrol er tilladt, hvis stiften holdes vandret foran ved afspilleren med begge hænder tæt sammen og bruges til at skubbe modstanderen i skak. Det er en ulovlig cross-check, hvis staven holdes med hænderne langt fra hinanden, når modstanderen kontaktes.

sanktioner

Lacrosse har tekniske fejl og personlige fejl. Tekniske fejl resulterer i en tabt bold for offside, crease overtrædelser og skubbe bagfra. Personlige begivenheder modtager en straffe på 1 til 3 minutter for udløsning, ulovlig krydskontrol og kontrol bagfra.

Del:
Kommentarer