Grøntsager uden kulhydrater

Grøntsager uden kulhydrater

Når folk tænker på kulhydrater, er det sjældent, at det første, der kommer til at tænke, er grøntsager. Der er dog nogle grøntsager, der er ekstremt høje i carbs og bør undgås i lavt carb diæter. I denne anmeldelse af grøntsager "nej kulhydrater" indikerer, at disse grøntsager har mindre end 1 kulhydrat. "Low carb" grøntsager indeholder en til tre kulhydrater, "medium carbs" grøntsager indeholder fire til seks carbs og "high carbohydrate" grøntsager indeholder syv til 27 kulhydrater, hvilket er hvor mange der er i en yam.

Ingen Carbs

Ingen kulhydrat grøntsager kan spises i overflod i lavt kulhydrat kostvaner. Disse grøntsager omfatter peberrod, salat, svampe og vandkryds.

Lavt kulhydrater

Lav kulhydrat grøntsager kan også spises i overflod. Brug disse fødevarer til at fylde på samtidig undgå andre carb-rige fødevarer. Nyd asparges, broccoli, selleri, agurk, fennikel, oliven, peberfrugter og spinat i modsætning til grøntsagerne i mediet til højt kulhydratkategori.

Medium Carbs

Disse grøntsager bør indtages moderat og omfatte brusselsspirer, kål, blomkål, porrer, okra og tomater.

High Carbs

Disse grøntsager er højt i kulhydrater og bør undgås. Høj kulhydrat grøntsager omfatter gulerødder, majs, ærter, pastinetter, kartoffel og yams.

frugter

Nogle frugter er også lav i kulhydrater. Disse omfatter brombær, grapefrugt, citroner og rabarber

Del:
Kommentarer