Gratis Team Building Aktiviteter for Atletiske Hold

Gratis Team Building Aktiviteter for Atletiske Hold

Udover at fremme tillid, kommunikation og teamwork kan teamopbygningsøvelser hjælpe dig med at opdage og udvikle talenter i både primære og sekundære spillere. Teambygning hjælper dit hold at lære at stole på alle spillernes færdigheder og styrker snarere end på indsatsen fra nogle få dominerende individer.

Gå!

Direkte alle deltagere undtagen en til at stå i en cirkel, cirka to meter fra hinanden. Den ekstra person vil stå imellem to spillere. Denne person er startspiller. Fortæl spillere, de må ikke sige noget undtagen ordet "Go". Blæse en fløjte for at starte spillet. Startspilleren vil få øjenkontakt med en person i cirklen med det formål at få den pågældende til at sige "Go". Når startspilleren modtager kommandoen, går han langsomt hen mod den person, der sagde "Go". Den person, der gav kommandoen, skal derefter få øjenkontakt med en anden person i cirklen med den hensigt at få den person til at sige "Go". Når denne anden person får kommandoen, vil hun begynde at gå hen imod den person, der netop sagde "Go" og opgive sin stilling til den person, der nærmer sig hende. Tanken er at få hver person, der giver en kommando til at modtage en kommando hurtigt nok til at fraflytte sin stilling og give den over til den spiller, der nærmer sig ham.

Dette spil kræver, at spillerne skal være opmærksomme på både dem selv og de øvrige holdmedlemmer. For at gøre dette mere vanskeligt, tilføj et dribbling eller passerende element. Ikke alene vil dette bygge teamwork, men det vil også hjælpe med at træne dine spillere til at være opmærksom på flere stimuli på én gang.

Helium Hoop

Direkte deltagere står i en tæt cirkel. Hvis du har et område med en mild hældning, skal du bruge dette område; Det vil gøre aktiviteten mere udfordrende. Bed deltagerne om at placere en arm inde i cirklen lige over hovedet. Derefter fortælle dem at udvide en finger. Læg en hula hoop oven på deres udvidede fingre. Holdets mål er at sænke hula hoop til jorden. Ingen må fjerne fingeren fra bøjlen. Ingen har lov til at gribe bøjlen eller bøje bøjlen med sin finger. Bøjlen skal simpelthen ligge oven på hver finger, indtil den når jorden.

Under denne aktivitet bliver deltagerne ofte utålmodige med hinanden. De kan endda begynde at bebrejde den ene halvdel af cirklen for gruppens manglende evne til at få bøjlen til jorden. Brug deres interaktion og kommentarer for at diskutere vigtigheden af ​​teamwork og kommunikation.

Star Player

Star Player er en intellektuel øvelse, god til en regnvejrsdag eller til hvornår du søger at give dit team lidt af en hvile. Opdel deltagerne i grupper på tre til fem personer. Giv hver gruppe et stykke papir og en blyant. Bed deltagerne om at forestille sig den ideelle spiller for deres hold. Lad dem give spilleren et navn og beskrive hende i detaljer. De bør katalogisere hendes karakteristika og præstationer og beskrive et typisk spil, hvor denne spiller deltager. Tillad tid for hver gruppe at dele deres person med de andre. Diskuter individets rolle i forhold til holdet og hvad det betyder for din sport.

Del:
Kommentarer