Grassyper pĂĄ Golf Greens

Grassyper pĂĄ Golf Greens

Golf greens er nogle af de smukkeste græs overflader i verden. De plejes og manicureres jævnligt for at sikre maksimal glathed og dermed sikre den bedste roll for golfspillere på alle niveauer. Det tager en speciel slags græs til en golfgrøn, hvorfor hovedparten af ​​verdens kurser stikker primært med to typer græs. For dem der ønsker at bygge deres egne putting greener hjemme, er der en tredje mulighed.

Bent Grass

Bent græs bruges primært på golfbaner, hvor temperaturer tendens til at være køligere. Fordi bøjet græs er mindre tolerant over for varme, tørre forhold end Bermuda græs, vil det ved hjælp af det i et varmere klima resultere i brune pletter og glatte greener, der ikke vil holde nogen bold, der lander på dem. Bent græs bruges på næsten 80 procent af kurser i USA, med 35 stater udelukkende afhængig af bøjet græs til deres sætte overflader. Hawaii er den eneste stat, der slet ikke bruger bøjet græs. Sætte overflader med denne type græs kræver stor opmærksomhed, herunder hyppig vanding, konstant beluftning og masser af befrugtning.

Bermuda Grass

Bermuda græs er optimalt til golfbaner tættere på ækvator, hvor temperaturer tendens til at være højere og mængden af ​​solskin er større. Flere "kolde tolerante" variationer udvikles i et forsøg på at gøre græsset mere bæredygtigt længere nordpå. Bermuda græs er holdbart og tørke resistent, hvilket gør det til et populært valg for steder med lidt regn. Fire stater er næsten udelukkende afhængige af bermuda græs til deres golfbaner: Hawaii (100 procent), Florida (99 procent), Louisiana (99 procent) og Mississippi (91 procent). Kurser, der leder efter en lavere vedligeholdelsesindstilling end bøjet græs, kan vælge Bermuda græs, men det er dyrere at købe og kan ikke være et praktisk alternativ.

Syntetisk Grass

Dem, der vil have luksusen til at have et hjem, der sætter grønt, men hellere vil ikke lægge penge eller indsats for at gøre det med bøjet græs eller Bermuda græs, har en anden mulighed. Syntetiske græsoverflader er tilgængelige, hvor købere har mulighed for at få det installeret uden at skulle gøre det selv. En syntetisk overflade vil ikke tilbyde den samme ægte roll som bøjet græs eller Bermuda overflader. men det behøver ikke at blive vandet, luftet eller befrugtet. Den bedste del er, at den kan udformes til køberens specifikationer, så han kan gøre det så nemt eller så udfordrende, som han ønsker.

Del:
Kommentarer