Gør Vitaminer til hår, negle og hud virkelig arbejde?

Gør Vitaminer til hår, negle og hud virkelig arbejde?

At tage vitaminer for at forbedre udseendet af hår, hud og negle har været effektivt for personer, der mangler visse vitaminer i deres daglige kostvaner. Der er specifikke vitaminer, der hjælper med de processer, hvormed hår, hud og negle vokser. Effektiviteten af ​​kosttilskud er afhængig af en persons specifikke behov. Arbejde med din sundhedspleje er den mest effektive måde at finde ud af, hvordan du kan forbedre dit hår, hud og negle.

Fakta

De processer, hvor hår, hud og negle vokser, kræver størstedelen af ​​de samme vitaminer og mineraler. Beta-caroten, vitamin B-kompleks, vitamin C, vitamin E, magnesium, svovl og zink er afgørende for dyrkning af sunde hår, hud og negle, ifølge Vitaminer og Ernæring Center. Et multivitamin vil indeholde de fleste om ikke alle disse vitaminer. Der er multivitaminer specifikt til hår, hud og negle, der vil indeholde alle de førnævnte vitaminer.

Uanset om du vil se resultater fra at tage et multivitamin, eller fra nogen af ​​disse vitaminer individuelt, afhænger det af, om din krop har brug for det eller ikke. Den menneskelige krop absorberer de næringsstoffer, det har brug for fra de fødevarer og kosttilskud du forbruger. Din krop gemmer ikke yderligere vitaminer; det spyler dem ud. Det betyder, at hvis du allerede får de vitaminer, din krop har brug for at vokse sundt hår, hud og negle, er det ikke sandsynligt, at at tilføje mere af noget vitamin, vil forbedre tilstanden eller stimulere væksten. Men hvis du mangler i nogen af ​​disse vitaminer, kan du se hvor som helst fra en mild til en drastisk forbedring.

Advarsel

Det er klogt at kontakte din læge, hvis du har mistanke om, at dit hår, hud eller negle ikke er så sundt som de burde være. Splitting negle, tørt hår eller nogen form for hudproblemer kan være en indikator for tilstanden af ​​dit generelle helbred. Mens du tager et supplement kan forbedre din tilstand, ved at vide præcis, hvad tilstanden er, vil give en mere specifik og muligvis mere effektiv behandling. Hvis du har tidligere eksisterende medicinske tilstande, skal du konsultere din læge, inden du tager et multivitamin.

Del:
Kommentarer