Gør din hund din nye træningspartner

Gør din hund din nye træningspartner

Din hund er din nærmeste følgesvend og fortrolige, så hvorfor ikke rekruttere ham som din træningskammerat også? "Du vil forbrænde kalorier og øge muskeltonen mens du binder dig med din bedste ven," sagde Tricia Montgomery, grundlægger og formand for Chicago-baserede K9 Fit Club. Træn i dit eget tempo og vær tålmodig. "Hvis dette er din første gang, ved din hund ikke, hvad han kan forvente," sagde Montgomery. "Husk at rose ham for hans gode handlinger." Hold din hund tæt på en kort ledning, og gør dig klar til at svede og smile.

Spot til Spot

Spot-Spot-øvelsen er en god måde at øge kerne temperatur og varme muskler på, siger Krista Wickens, CEO og grundlægger af PetZen Products og maker af DogTread Canine Fitness Equipment, der ligger i Ogden, Utah. Vælg eller opret to mål omkring 10 til 25 meter fra hinanden. Med din hund, gå til Spot 1 og derefter til Spot 2. Meddel hvert sted ved at sige "Spot" og bede om en sit fra din hund og rose ham, når han overholder. Gentag syv til tolv gange, da du gradvist øger din hastighed.

Relaterede: Krista Wickens og DogTread

Spot Side Shuffles

For denne øvelse skal du udføre en side shuffle fra punkt 1 til punkt 2. Hold din hund foran dig og bede om at bevæge sig fremad, mens du bevæger dig sidelæns, sagde Montgomery. Når du når Spot 2, skal din hund vende for at fortsætte tilbage på samme måde som du kom. Hold din krop i samme retning og vend tilbage, denne gang med det modsatte ben til Spot 1. Start langsomt, flytte et trin ad gangen og bringe din rygfod op for at møde din forside, rådede Montgomery.

Relaterede: Tricia Montgomery og K9 Fit Club

Spotprints

Spot Sprints øger hastigheden og udholdenhed, sagde Wickens. Udfør denne øvelse på samme måde som Spot til Spot, men øg intensiteten og gentag 10 til 12 gange. For en større udfordring foreslog Wickens at udvide afstanden mellem pletter eller tilføje hindringer for dig og din hund til at hoppe over, løbe rundt eller krybe under. "Gør det et løb," sagde hun. "Korte kampe med intens træning, omkring 20 til 30 minutter, er gode på brændende kalorier og for dem, der er tidskrævende."

High-Tail Interval Walks

"Walking er godt for både dig og din hund," sagde Lisa Reed, ejer af Lisa Reed Fitness LLC i Arlington, Virginia. "Og en intervall træning er en glimrende måde at øge udholdenhed og forbedre dit stofskifte." Til High-Tail Interval Walks øvelsen anbefaler Reed at følge 3-2-1 planen. "Gå i tre minutter, jog i to minutter og sprint i et minut," forklarede hun. Gentag disse intervaller i 30 minutter.

Relaterede: Lisa Reed og Lisa Reed Fitness

Valp Pit Stop

"Hvile" stopper for hvalp betyder squats for dig, sagde Reed. "Hver gang din hund sniffs eller har brug for en pause, udfør 10 squats." Helen Troncoso, en læge af fysioterapi i New York, gør en version af dette, når hun er ude med sin maltesiske Nena på gaderne i New York. "Jeg går hurtigt med Nena, og i hvert hjørne, mens jeg venter på lyset til at vende, gør jeg noget anderledes som kælftestigninger, høje knæ, knebøj og stødskud." Hun sagde, at hun gør 25 reps på 25- til 30 minutters gang.

Relaterede: Helen Troncoso, fysioterapeut og sundheds-og wellness-coach

Retriever Races

Sprints er gode til at skyrocketing dit stofskifte, siger John Ohman, chef certificeret personlig træner hos WeightTraining i Tampa, Florida. Find et relativt fladt naturligt område. "Beton kan forårsage kaos på dine knæ," Ohman advarede. Brug ethvert legetøj din hund nyder at hente. "Kast legetøjet, så løb din hund for at se hvem der kommer til det først," sagde Wickens og tilføjede, at hvis din hund vinder, fortsæt og følg med dine bevægelser, når du ned og foregiver at hente den legetøj, for at øge kalorieforbrændingen og målkernens muskler.

Relaterede: John Ohman, NSCA-CPT og WeightTraining

Giv mig fem! (Eller Touch!)

Hvis din hund ved, hvordan man enten skal give en høj fem eller røre sin næse til hånden på kommando, så prøv denne øvelse. (Hvis din hund ikke ved hvordan han lærer ham.) Spørg din hvalp at sidde foran dig, mens du lægger dig ned, sagde Wickens. Når du er på huk, prompte hvalp til at give en høj fem eller at røre hans næse til din hånd. Stå og gentag øvelsen med den anden hånd.

Calorie-Burning Canine Inclines

Dit mål er at gå hurtigt, løbe let eller løbe op ad en bakke eller trappe med dit kæledyr ved din side, sagde Wickens - "ideelt i mindst 30 til 60 sekunder." Når du når toppen, drej og gå til bunden af ​​hældningen for at sænke din puls, typisk et eller to minutter. Brug 30 sekunder til at gå væk fra basen, og derefter 30 sekunder gå tilbage til startpositionen for en anden stigning. Gentag som tid og udholdenhed tillader det.

Wagging vægsæder

Stå med ryggen mod en væg, fødder skulderbredde fra hinanden. Skub dine hofter, nedre ryg og skuldre ind i væggen, sagde Montgomery og langsomt går dine fødder ud, mens din overkrop sænker ned mod jorden. Bøj dine knæ, indtil dine ben udgør en 90 graders vinkel. Hold, med hofter og nedre ryg fladt mod væggen, i op til et minut. For øget modstand, skal din hund placere sine poter på knæene. Eller hvis din hund er lille, hold ham under væggen sidde for ekstra vægt.

Henter ab Twists

Tag dit kæledyrs foretrukne hente legetøj og sidde på jorden - benene løftes om en fod høj, ankler krydsede og knæ bløde, torso vippes lidt bagud, buksemuskler kontraheres.Kast legetøjet fra denne position, sagde Reed, og når dit kæledyr løber efter det, drej det og nå til jorden på din venstre side og drej og nå til jorden på din højre side. Hurtigt skifte mellem de to sider, mens du venter på, at dit kæledyr skal vende tilbage til en anden hentning (eller blot udføre crunches). Gentag mindst 10 gange.

Relaterede: Lisa Reed henter Ab Twists Demonstration

Hvalpeplanker

Flyt ind i en pushup position, men med dine underarme fladt på jorden. Bed din hund om at sidde eller ligge tæt på dit hoved, sagde Montgomery. Sørg for, at din fulde krop er justeret og båndet holdes fast i begge hænder. Engag dine buketter til at holde denne position i op til et minut. For en ændring, læg knæene ned og hæv dine fødder. Hold i op til et minut. "Dette er en bonding øvelse med din hund," sagde Montgomery, "og en stor kerneøvelse for dig."

Del:
Kommentarer