Gør det selv Porcelæn Tænder

Gør det selv Porcelæn Tænder

Porcelæn tænder eller finér, giver dig et hvidere smil, mens du dækker skævt, revnet og guppetænder. En tur til tandlægen til finer kan koste dig en arm og et ben; Der er dog virksomheder, der fremstiller gør-det-selv-kits, hvor du kan lave din egen hjemme.

Tandlægen

Gå til tandlægen for at dække krakket, farvede og manglende tænder kan koste op til $ 1.000 pr. Finer i store byer som New York og Los Angeles. Du kan dog finde, at det kun vil koste $ 800 pr. Finer i mindre, mellemstaterlige stater. Hvis du får denne procedure udført på en tandlæge kontor, vil du opdage, at få finer på dine tænder ikke vil blive dækket gennem tandplejeforsikring, fordi dette anses for at være en kosmetisk procedure. Skulle du få finér gennem en autoriseret tandlæge, og de forringes, kan din politik betale for udskiftningen. Sørg dog for at lave nogle undersøgelser med dit forsikringsselskab, inden du tager fat i denne procedure.

Gør det selv

Hvis du finder ud af at gå til en tandlæge for at perfektere dit smil er for dyrt, er der virksomheder, du kan tjekke ud via internettet, der sælger gør-det-selv finer kits. Du kan også gå til dit lokale apotek for at tjekke sorten der. Disse kits kan køre mellem $ 30 og $ 60 en kasse. Med mange af disse kits kan du tage indtryk af dine egne tænder derhjemme og sende dem tilbage til firmaet, hvor de sender dine finer gennem mailen.

Du kan også gå uden for porcelæn og få finér, der er som decals for dine tænder. De fleste af disse kits pakker op til 30 klæbende plastikplader. Med disse vil du også få dit eget indtryk hjemme, og når du er færdig, vil du skære formene og holde dem til dine tænder. Disse dekaler kan ændres og smides væk efter brug hver dag.

Vær opmærksom på slitage af spise kan påvirke dine finer. Med gør-det-selv-kits har du ikke den luksus at have din tandlægefil ned noget ekstra materiale, så dine finér kan være lidt større end dine egne tænder.

Omsorg for finér

Porcelænfiner er pletbestandige såvel som henfaldsbestandige. Din naturlige tandemalje er yderst sårbar over for syreeksponering og finér. Tilføj et ekstra lag til dine tænder for at hjælpe dem med at styrke dem. Når du har foretaget denne procedure på tandlægen, kan emaljefjernelsesprocessen efterlade små ledger på dine tænder, hvor bakterier kan vokse. Dette er når forfald omkring dine faner kan forekomme. Det vil vokse dybt inde i din tand og som følge heraf kan du snart få brug for en krone. For at undgå problemer som dette bør du tænde dine tænder to gange om dagen og flosser dagligt. Du bør også lave en aftale med din tandlæge hvert halve år for at få professionel rengøring.

Del:
Kommentarer