Golf resorts for singler

Golf resorts for singler

For de lidenskabelige med golf er en ferie ikke rigtig en ferie uden nogle golfspil. For singel golf elskere, singles resorts, der har on-site golf gøre de bedste ferie destinationer. Heldigvis er der mange sådanne resorts i verden i dag. På golf resorts for singler, luksus, afslapning og golf er alle pakket ind i en fantastisk ferie.

Breezes - Runaway Bay Resort and Golf Club

Beliggende på øen Jamaica en time fra hovedstaden Montego Bay, er Breezes et altomfattende, voksne eneste feriested, der har en privat PGA kvalitets golfbane. Brugen af ​​golfbanen plus 20 timers personlig instruktion er inkluderet i resortens alt inklusive. The Breezes golfbane har været hjemsted for Heineken World Cup Western Hemisfære Qualifying Tournament og Jamaica Open. Feriestedet ligger på en stor stribe af hvid sandstrand og har også tre pools og tre jacuzzi for gæster at nyde. Der tilbydes fem restauranter på stedet, hvor gæsterne kan spise og spise mad 24 timer i døgnet. Begge værelser og suiter er tilgængelige på Breezes, begge med pooludsigt og havudsigt. Da Breeze er en voksen udvej, skal hver gæst være mindst 16 år for at checke ind.

Breezes Runaway-bay

58 Main Street

North Coast Highway

St. Ann, Runaway-bugten, Jamaica

877-273-3937

breezes

La Source

Beliggende på den caribiske ø Grenada, er La Source et altomfattende feriested hvor den mindste alder at bo er 16. Feriestedet har en 9-hullers grøn executive par 3-kursus. Det udfordrende kursus er sat midt i tropisk løv på rullende bakker, og har en bugtende strøm med vandfald. Andre aktiviteter på feriestedet omfatter tennis, hegn, bueskydning, beachvolleyball, aerobic, stretchklasser og vægt træning med en personlig træner. Den resorts holistiske centrum tilbyder klasser i yoga, tai chi og meditation. Daglige priser på feriestedet inkluderer alle servicegebyrer og drikkepenge, alle måltider og drikkevarer, eftermiddagste, daglig spa-behandling og vandsport, herunder SCUBA.

La Source

Pink Gin Beach

P. O. Boks 852

St. George, Grenada, Vestindien

473-444-2556

theamazingholiday

Green Valley Spa

Green Valley Spa er beliggende i St. Gerogre, Utah. Det er rettet mod voksne og single rejsende, der ønsker at slappe af i luksus. For golfspillere er der et indendørs golfcenter på 4000 kvadratmeter med indendørs træningsstationer og putting green. Klasser tilbydes på Green Valley Golf Learning Center er designet til at hjælpe golfspillere med at skabe gode vaner og skabe praksis, der fører til forbedring af golf færdigheder. Andre faciliteter på feriestedet omfatter 6 swimmingpools, 10 udendørs tennisbaner, 2 racquetballbaner, et fitnessstudio og en yoga-studie. Feriestedets beliggenhed i Utah Red Rock Country gør det til et godt sted at vandre, klatre, mountainbike og udforske den nærliggende Zion National Park også. Daglige priser inkluderer 3 måltider plus snacks, ubegrænsede fitnessklasser, sunde livstidsforedrag, daglige guidede vandreture og brug af spa-faciliteter.

Green Valley Resort and Spa

1871 West Canyon Drive

St. George, UT 84770

800-237-1068

greenvalleyspa

Del:
Kommentarer