Golf Practice Net Opsætningsvejledning

Golf Practice Net Opsætningsvejledning

Golf er en elsket international sport, der nyder folk i alle aldre og færdighedsniveauer. Selvom det spilles til rekreation, kan golf til tider være utrolig frustrerende. Højhastighedssvingninger med små ufuldkommenheder kan sende bolden væk i uønskede retninger. At perfektere en swing kræver masser af øvelse, og kørselsbaner kan blive dyre. At have en golf praksis net derhjemme er en fantastisk måde at spare penge, mens du praktiserer dit spil. At vide, hvordan man opretter dit golfpraksis net er afgørende for sikker og effektiv praksis.

Saml golf praksis net ved enten at forbinde sine poler eller uncurling sin spændte ramme. De fleste golf øvelsesnet er lavet af en fleksibel støtte bøjet ind i en oval form med et net strækket over rammen. Når de opbevares, holdes de sammen af ​​en rem eller et bånd, og det kræver kun at binde båndet op. Mere komplicerede net kræver montage af en ramme, som normalt består af en PVC rørramme forbundet til en PVC rørbase.

Placer dit net i et sikkert område. Sørg for, at der ikke er huse, biler eller personer i området direkte bag dit net. Selvom garn er bygget til at fange de fleste bolde, kan nogle skud være uberegnelige nok til at undslippe, hvilket muligvis forårsager alvorlig skade.

Fastgør nettet ved at fastgøre jordstænger til bunden. Hvis du bruger en overflade, der er for hård til jordstænger, skal du bruge en blød, tung genstand til at afveje nettet, som f.eks. En pose sand eller ris.

Placer strimlen af ​​kunstgræs parallelt med din praksis net på en sikker afstand. Tag din golfstilling og forlæng din arm, med klubben i hånden, mod nettet. Du bør stå tæt nok, at du næsten kan røre nettet med din klub. For en mere realistisk men dyrere mulighed, overvej at bruge strimler af sod.

Del:
Kommentarer