Golf Club Fitting Guide

Golf Club Fitting Guide

En af nøglerne til en god dag på banen er korrekt monteret golfklubber. Brugerdefinerede klubber, når det ønskes, kan være ublu dyrt og giver ikke mening, hvis du lige er begyndt. I stedet overveje en række ting for at sikre, at du har de bedst mulige klubber til dit spil.

Shaft Flex

Golf aksler kommer i fem typer: senior, damer, stiv, ekstra stiv og regelmæssig. Dette angiver mængden af ​​flex i klubben. Den type du vælger er drevet af din swing type; hurtig eller langsom og glat eller hitchy.

Akselkonstruktion

Generelt er aksler konstrueret af enten stål eller grafit. Den type, der er bedre for dig, afhænger igen af ​​din tolerance for omkostninger (grafit er dyrere) og vægt (stål vejer mere). Stål giver også en følelse af kontrol for nogle golfspillere, som kan forbedre deres sving.

Din højde

Golfklubber er lavet til en standard størrelse golfspiller; for mænd, det betyder en mand, der står omkring fem fod 10 inches. For kvinder antager standardaksel længden fem fod 5 inches. Hvis din højde er væsentligt anderledes, kan du opleve, at standardaksellængden er utilstrækkelig til dit spil.

Loft

Vinklen på klubbens ansigt skal passe til din sving; det påvirker hvor høj eller lav bolden kører, når du har ramt det. At analysere behovet for loft tilpasning er en standard del af enhver klubmontering. En normal loft arbejder for de fleste golfspillere; det adskiller sig dog for hver af dine klubber. Tilpas det, hvis du har en markant tendens til at ramme for lav eller for høj.

Grip størrelse

Din håndstørrelse såvel som klubbens interne kerne- og akseltype bestemmer størrelsen på dit greb. Ændring af grebestørrelsen er en af ​​de mest økonomiske måder at passe til dine golfklubber.

Del:
Kommentarer