Gode ​​strækninger til en Baseball Catcher

Gode ​​strækninger til en Baseball Catcher

Baseball catchers udholde en masse stress på deres kroppe på grund af den hule stilling, de skal påtage sig under et spil. Stretching for catchers kan holde kroppen i god stand og hjælpe med at forebygge skade.

Tilbage strækninger

Gode ​​rygstrækninger, der skal overvejes, er bækkenhældningen, hvor du lægger dig fladt på ryggen og langsomt hæver din nedre del af jorden. spinal twist, som øger omsætning i dit nedre spinalområde ved hjælp af en vridning bevægelse; og forskellige gluteal strækninger, som øger omsætning i musklerne, der forbinder hamstring til nedre ryg. Et eksempel på en god gluteal strækning er at ligge fladt på jorden på ryggen, trække knæene i brystet og hold stillingen.

Calf Stretches

Gode ​​kælvstrækninger, der skal overvejes, er væggefaldet, hvor du læner dig mod en mur og - mens dine fødder er flade - forlæng et ben tilbage og fortsæt med at holde positionen; og tåen trækker, hvor du sidder på gulvet med dine ben forlænget og nå til at gribe dine tæer.

Groin Stretches

Gode ​​lyske strækninger at overveje er sommerfuglstrækningen, hvor du sidder på jorden med dine knæ bøjede og pegede ud på siden og skubbe dine ben mod jorden; ben lunges, hvor du står i stående stilling og dit fremre ben er bøjet, mens du læner dig fremad på det ben; og den liggende strækning, som er en lignende bevægelse til sommerfuglen, men du lægger dig ned på jorden i stedet.

Ben strækninger

Som en catcher er det også meget vigtigt at strække hamstrings og lår. Til hamstrings er en god strækning, når du står op, hold dine ben lige og buk over for at røre tæerne og holde positionen. Ved lår skal du bøje et knæ bagud og holde det op og trække for at få en god strækning, når du står op. At være i den hakende stilling, når du fanger i et baseballspil, kan forårsage kramper i benene, så disse former for strækninger er afgørende.

Skulder strækninger

Gode ​​skulderstrækninger er armcirkler, hvor du strækker dine skuldre og roterer i fuld cirkulær bevægelse; den forreste skulder strækning, hvor du lås dine hænder bag din ryg og strækker dig opad; og den bakre skulderstrækning, hvor du holder en arm på tværs af brystet og trækker den ind med din frihånd.

Del:
Kommentarer