God mad at spise før fodboldpraksis

God mad at spise før fodboldpraksis

Fodboldspillere forbrænder kalorier under træning - så meget som tusind kalorier for hver halv times leg og så meget som 10.000 i sommer træning. Det er en masse energi, som en spiller skal lagre på, før han går ud for at øve sig. Men mange fodboldspillere tænker sjældent på de bedste fødevarer at spise - kun om de store mængder mad at spise. Det er den forkerte måde at tænke på.

Tænk kulhydrater

Carbs har fået en dårlig rap i kostvanen i de sidste par år, men de er afgørende for atleter. Disse vil give energi til at håndtere de korte udbrud af aktivitet, der er nødvendige for at overleve en praksis. Tænk på hele kornbrød og pastaer i tillæg til højt proteinholdige fødevarer som æg og magert kød. Undgå stegte fødevarer. Hvis det er en morgenøvelse, skal du overveje æg, helhvede toast eller bagel og noget frugt. Om eftermiddagen skal du tænke på bagt kylling, ikke-flæskede fuldkornsruller og nudler. Når du spiser carbs, undgå hvidt brød og andre ting, der virker som sukker i fordøjelsessystemet. Mellem praksis, munch på trail mix eller whole-grain crackers.

Lav nøglebytter

Hvis holdet går ud for at spise før du træner, skal du tænke på måder at gøre fødeindtaget bedre. I stedet for at spise en plade frites, spørg efter en bagt kartoffel eller, endnu bedre, søde kartoffelfries. Spis den frosne yoghurt i stedet for is. Gå med kyllingesandwich over hamburgeren. Spis skiver kalkun i stedet for skinke. På denne måde får du sunde carbs og proteiner, hvis energi holder fast i dig på fodboldbanen.

Må ikke overvælde

Det kan være den hårdeste ting at finde ud af. Spillere skal genvinde kalorier for at spille bedre, men de ønsker ikke at føle sig svage i at spise for meget (eller kramme op). Kig efter lettere fødevarer til at fylde på som frugt og grøntsager i modsætning til kartoffelchips og kager. De fleste atletiske træner anbefaler spillere at spise, indtil de føler sig siddende, hvilket er en måde at sikre, at store eller små spillere får ordentlige måltider. Husk, det er fint at spise, bare gorge ikke på de dårlige ting.

Del:
Kommentarer