Giftige træ edderkopper

Giftige træ edderkopper

Selv om der ikke er en egentlig spindelart, der hedder en "træ" edderkop, er der forskellige typer af edderkopper, der er kendt for at bebor træstænger og andre skjulte steder, der findes udendørs. Nogle mennesker henviser til disse typer som træ edderkopper. Nogle af disse typer er giftige. En bid er sjældent kendt for at forårsage døden, men bør helt sikkert undgås.

Brown Recluse

Loxosceles reculsa, mere almindeligvis kendt som den brune anslagspindel, er mest almindelig i de sydlige og centrale steder i USA. Det kan findes både indendørs og udendørs og foretrækker mørke fugtige rum, såsom et skab, garage eller træpæl. Den er meget lille i størrelse og brun i farve. Adressen har et identifikationsmærke på toppen af ​​sin rygformede form som en violin. Violen er en mørkere brun nuance end resten af ​​edderkoppens krop. Biden forårsager en nekrotisk reaktion, hvilket betyder, at vævet omkring biden forringes. Indledningsvis er biden smertefri, men inden for de efterfølgende dage dannes en blister som kødet er kompromitteret. I sjældne ubehandlede tilfælde kan der opstå lever- eller nyreskade.

Huntsman spider

Huntsman spider, eller Heteropoda maxima, kan findes i de sydlige regioner i USA, samt flere andre lande. Det findes primært i Australien. Nogle gange omtales som træ- eller rørspiders, foretrækker de at leve i træer, træstænger og minaksler. Deres farve er generelt brun eller grå. Med en lang, crablike benspænde kan de vokse til meget store størrelser. Normalt er de ikke kendt som aggressive, men når de provokeres, kan de bevæge sig meget hurtigt og klamre sig til deres angriber.

Sort enke

Der er faktisk tre forskellige arter af sort enke: nordlige, vestlige og sydlige. Alle kan findes i USA. De er blevet delt på grund af deres tilpasning til den enkelte region, de bor i. Sorte enker er sorte, med en tydelig rød timeglasform på deres mave. De er mindre i størrelse end andre træ edderkopper, som normalt måler under en halv tomme. Deres bid giver en rød welt og ledsages af kvalme, vejrtrækningsbesvær, smerter og sved. Et lille barn eller en ældre person kan dø af bidden, hvis den bliver ubehandlet.

Del:
Kommentarer