Giftige hus edderkopper

Giftige hus edderkopper

Ifølge Pete Haws, forfatter til "Lær at vide edderkopper", er der ca. 3.000 arter af edderkopper i Nordamerika, men kun få af dem lever indendørs, og endnu færre er faktisk giftige for mennesker. De edderkopper, der er giftige og lever i hjemmet, kan være meget farlige for mennesker, hvis de forstyrres. Imidlertid foretrækker mange af disse edderkopper at leve inkonsekvent i områder i hjemmet, der sjældent forstyrres af mennesker.

Brown Recluse Spiders

Den brune recluse spider fik sit navn på grund af sin genert, reserverede natur. Brune tilbagekoblinger findes almindeligvis i hjem i de sydlige og vestlige stater, men ses sjældent af mennesker, fordi de generelt gemmer sig i mørke, tørre områder af hjemmet og kun er aktive om natten. Bittene fra den brune recluse, som ikke ofte mærkes oprindeligt, er kun livstruende for mennesker med svækkede immunsystemer. Bider kan dog være yderst smertefulde. Hvis du er bidt, søg omgående lægehjælp.

Black Widow Spiders

Den sorte engespindel er så navngivet, fordi arten af ​​hunden generelt vil dræbe og spise sin mandlige partner efter parring. Den kvindelige sorte enke kan identificeres ved hendes blanke sorte farve og den karakteristiske røde timeglasform på hendes underliv. Bitten fra en kvindelig sort enke kan være dødelig for små børn og mennesker, som allerede har medicinske forhold eller sundhedsmæssige bekymringer. Biden er sommetider smertefri i starten, men bliver smertefuld inden for få timer. Den mandlige sort enke spider er også sort, men ikke helt så skinnende, og betydeligt mindre end kvinden. Hanen bærer heller ikke det potentielt dødelige gift. Hvis de bor i dit hjem, vil du højst sandsynligt finde dem i mørke hjørner af loftet, skabe og andre stille og uforstyrrede områder. Black widow edderkopper lever i hele USA.

Hobo Spiders

Hobo edderkopper hænge ud i det nordvestlige USA - Idaho, Washington, Montana, Wyoming, Oregon, Utah og nogle områder af Colorado. Hobo edderkopper foretrækker grundniveau fugtige områder af hjemmet som kældre. Den mandlige og kvindelige hobo edderkopper er omtrent samme størrelse, men hanens munddele, kaldet palpi, er større, og ifølge National Park Service ligner boksehandsker. Hobo spider er i familien af ​​tragt-web edderkopper, der producerer en tragtformet web at fange deres bytte. Hobo edderkopper kan være aggressive med lidt til ingen provokation, og kan forårsage en alvorlig og smertefuld bid. Selvom det aldrig er dødeligt, kan bider fra Hobo-edderkoppen forårsage hovedpine, kvalme, opkastning, sløret syn og smerte og hævelse i bideområdet.

Del:
Kommentarer