Fysiske færdigheder, der er nødvendige for at spille fodbold

Fysiske færdigheder, der er nødvendige for at spille fodbold

Det tager menneskekroppen en femtedel af et sekund at se et spil udfolde sig, behandle informationen og reagere. Jo hurtigere din krop bevæger sig for at reagere, jo bedre skal du være i fodbold. En stor fodboldspiller bygger magt, fleksibilitet og balance på grundlag af muskelstyrke for at lave de store spil.

Five-Skill Set

Sterke muskler bevæger sig hurtigere end svage, så styrketræning er en stor del af fodbold. Men styrke er et mål for fysisk egnethed; Grundlaget for, at fysiske færdigheder er bygget, ikke en færdighed i sig selv. Fodbold kræver agility, evnen til at ændre retning med et formål. Balance centrerer kroppen for at fange svære fangster, gøre en tackle, blæse en blok eller opretholde et slag. Hastigheden kan udvikles med korrekt form og motion, og hjælper dig med at jage dit bytte eller bryde væk fra pakken. Power giver dig mulighed for at flytte dine muskler med høj hastighed med maksimal styrke til onde hits. Og reaktionstid, som kan skærpes ned til den femte-en-anden-tærskel, får dig på det rigtige sted til det rigtige tidspunkt.

Færdighedspositioner

Tre positioner på banen begærer en færdighed over alt andet. Quarterbacken har en fin berøring til loftet passerer downfield og evnen til at skyde bolden i stramme rum med fuld fart. Place-kickers starter en aflang bold gennem et mål på imponerende afstande. Og punters kaste sig bolden og derefter bomme det med præcision for at holde det inde i sidelinjen og mållinjen. Koordinering er evnen til at bruge sanserne med dine kropsdele under bevægelse. Og mens agility, balance, hastighed, magt og reaktionstid hjælper en quarterback eller kicker, er de ikke lige så vigtige som koordinering.

Del:
Kommentarer